MİLLETVEKİLİ AÇBA’DAN KARETECİLERE ZİYARET

Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi ve MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba,

Akyazı Magazin - 10-02-2016 14:40 572 kez okundu.

MİLLETVEKİLİ AÇBA’DAN KARETECİLERE ZİYARET

Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi ve MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, beraberinde İlçe başkanı Ali Doğan Eroğlu olduğu halde Türkiye şampiyonasında derece yapan karatecilere bir ziyaret gerçekleştirdi.

Karatecilerin yapmakta olduğu idmanı bir süre izleyen Milletvekili Açba, 27-31 Ocak tarihleri arasında Bursa Gemlik’te yapılan Yıldızlar Türkiye Karate şampiyonasında 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan sporcuları tebrik etti ve sizin yaptığınız çok önemlidir. Sizin elde ettiğiniz başarılarınız güzel İlçemizin adının spor alanında duyulmasını sağlamıştır. Sizleri hem başarılarınızdan ötürü tebrik ediyorum hem de Akyazı’yı en güzel şekilde temsil ettiğinizden dolayı tebrik ediyorum dedi. Ayrıca sizleri müsabakalara hazırlayan ve elde ettiğiniz başarılarda önemli pay sahibi olan hocanız Sezai Yolcuoğlunu da yürekten kutluyor ve tebrik ediyorum dedi.

Ziyaretinde sporculara ikramda bulunan Zihni Açba, STK yetkilileri ile Akyazılı İş adamlarına da  sporcularımıza sahip çıkın çağrısı yaptı ve kendisinin de her türlü desteği vereceği sözünü verdi.

Karate hocası Sezai Yolcuoğlu’da Milletvekili Zihni Açba ile MHP İlçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu’nun birlikte yaptığı ziyaretten büyük mutluluk ve memnuniyet duyduğunu söyledi ve ziyaretleri için her ikisine de teşekkür etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Akyazı İlçe Tarım Müdürlüğünde Veterinerler Günü Kutlaması

Akyazı İlçe Tarım Müdürlüğünde Veterinerler Günü Kutlaması

29-04-2024 - Akyazı Magazin

Alkan ve Ocaklı aileleri akraba oldular

Alkan ve Ocaklı aileleri akraba oldular

22-04-2024 - Akyazı Magazin