Losemi hastası Murat’a Kızılay’dan sürpriz doğum günü

Akyazı’da yaşayan Lösemi hastası Murat Aydın 11. Yaş gününde Kızlay Akyazı şubesi tarafından

Saglık - 26-01-2022 19:01 2063 kez okundu.

Losemi hastası Murat’a Kızılay’dan sürpriz doğum günü

 

Akyazı’da yaşayan Lösemi hastası Murat Aydın 11. Yaş gününde Kızlay Akyazı şubesi tarafından Tedavi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürpriz bir doğum günü hazırladılar

Akyazılı Lösemi hastası Murat Aydın 11.Doğum Gününü Kutlamanın Heyecanını ve Mutluluğunu Annesi Melek Aydın ,Kızılay Akyazı temsilcisi Mustafa Birincioğlu,İş İnsanı İsmail Berberoğlu ve Mustafa Aydın ile Birlikte Yaşadı.

Donörü Bulundu, yakın bir tarihte Sağlığına Kavuşması beklenen Murat Aydın ve Annesi Melek Aydın  bu sürprizi yapan Kızılay Akyazı yönetimine teşekkür etti.

Kızılay yetkilileri ise Herhangi birimiz hiç tanımadığımız lösemili arkadaşımızın donörü olabilir! Bunun için en yakın Türk Kızılay’ı Türkök Kök Hücre Birimlerine Gelmenizi İnsaniyet Namına Rica Ederiz dediler.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Nejat Ersin Akyazı’da ameliyat oldu

Nejat Ersin Akyazı’da ameliyat oldu

23-05-2026 - Saglık

BAŞARILARI İLE ÖDÜLÜ ÇOKTAN HAK ETMİŞLERDİ

BAŞARILARI İLE ÖDÜLÜ ÇOKTAN HAK ETMİŞLERDİ

09-05-2026 - Saglık