İl Genel Meclisi eski üyesi Hüseyin Düzcan Siyasetin ağır toplarını Akyazı’da ağırladı

​​​​​​​İl Genel Meclisi eski üyesi ve iş insanı Akyazılı Hüseyin Düzcan Sakarya siyasetinin ağır toplarını evinin bahçesinde ağırladı.

Akyazı Magazin - 16-07-2024 11:45 1236 kez okundu.

İl Genel Meclisi eski üyesi Hüseyin Düzcan Siyasetin ağır toplarını Akyazı’da ağırladı

İl Genel Meclisi eski üyesi ve iş insanı Akyazılı Hüseyin Düzcan Sakarya siyasetinin ağır toplarını evinin bahçesinde ağırladı.

Hüseyin Düzcan’ın yaptığı davete Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Yusuf Alemdar, iki dönem önceki belediye başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan, Arifiye belediye başkanı İsmail Karakullukçu, Sapanca belediye eski başkanı İbrahim Uslu ve Özcan Özen, Karapürçek belediye eski başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı belediyesi eski başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, MHP Akyazı belediyesi meclis eski üyesi Ruhi Yılmaz, Serdivan belediyesi meclis üyesi ve Sebze Hali Yönetim kurulu başkanı Tahsin Çuhadar, Sakarya Minibüsçüler Odası başkanı Ali Bektaş, gazeteci Yekta Şirin, Şerefiye Mahallesi eski muhtarı Mehmet Taşkın katıldı.

Güzel bir akşamda yemeklerini yiyen, çaylarını yudumlayan misafirler ve ev sahipleri gecenin geç saatlerine kadar birlikte olmanın ve özellikle de Sakarya’nın geçmişle ilgili siyasetini konuşmanın tadını ve keyfini çıkardılar.

Güzel bir akşamın tadını ve keyfini yaşayan misafirler kendilerine ev sahipliği yapan Hüseyin Düzcan’a, ev sahibi Düzcan’da misafirlerine teşekkür ederek birbirlerinden ayrıldılar.

 

 

 

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Küçük Selin bir yaşına bastı

Küçük Selin bir yaşına bastı

02-12-2025 - Akyazı Magazin

ONLAR ERDİ MURADA

ONLAR ERDİ MURADA

11-11-2025 - Akyazı Magazin

Reklamı Geç
Advert