GEZİYİ HAKETTİLER

​​​​​​​Akyazı Sanayi Sitesi Koruma, Kollama ve Yaşatma Derneği yönetimi aldığı bir kararla uygulamaya başladığı ve geleneksel hale getirdiği sitede

Akyazı Magazin - 03-10-2023 09:19 350 kez okundu.

GEZİYİ HAKETTİLER

Akyazı Sanayi Sitesi Koruma, Kollama ve Yaşatma Derneği yönetimi aldığı bir kararla uygulamaya başladığı ve geleneksel hale getirdiği sitede çalışan usta ve işyeri sahiplerine yönelik gezilerden biri daha yapıldı ve Dernek yönetimi tarafından usta ve işyeri sahipleri bu defa Safranbolu ve Amasra’yı gezdiler, gezdikleri yerlerin tarihi, kültürü ve doğa güzelliklerini bu gezi sonrasında yerinde görmüş oldular.

Sanayi Sitesi Derneği yönetim kurulu başkanı Ömer Çetin Sarı, almış olduğumuz ve 5 yıldan beri uygulamaya koyduğumuz ustalarımız ve işyeri sahiplerini yılda en az bir ya da iki kez geziye götürme kararımıza uygun olarak bu yılın başlarında sanayi esnafımızı her tarafı tarih kokan Edirne’ye götürmüştük. Şimdi de tarihi ve kültürel yapısının yanı sıra mükemmel doğa güzelliği ile bilinen Safranbolu ve Amasra’yı hep birlikte gezdik. Güzel ve doyurucu bir gezi oldu. Haftanın 6 günü zaman zaman da 7 günü çalışan değerli derneğimiz üyelerini bu Pazar günü yine geziye götürerek yorgunluklarını üzerlerinden atsın istedik. Çünkü onlar hem dinlenmeyi hem de geziye hak ediyorlar dedi ve bu programın fırsat buldukça her zaman uygulayacağız demeyi de ihmal etmedi.

Akyazı Sanayi Sitesinde ustalık yapan ve işyeri sahibi olan esnaf sabah erken saatlerde çıktığı gezisine tamamlayarak aynı günün akşam saatlerinde Akyazı’ya geri döndü.

 

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Alkan ve Ocaklı aileleri akraba oldular

Alkan ve Ocaklı aileleri akraba oldular

22-04-2024 - Akyazı Magazin

Eski günleri yad ettiler

Eski günleri yad ettiler

22-04-2024 - Akyazı Magazin