BELEDİYE HER KOŞULDA VATANDAŞIN YANINDA

Akyazı Belediyesi ekipleri yoğun kar yağışı sebebi ile karla kaplanan yollarda ilerleyemeyen

Saglık - 24-01-2022 21:34 715 kez okundu.

BELEDİYE HER KOŞULDA  VATANDAŞIN YANINDA

 

Akyazı Belediyesi ekipleri yoğun kar yağışı sebebi ile karla kaplanan yollarda ilerleyemeyen iki ambulansın yolunu açarak hastaların güvenli bir şekilde nakil edilmelerini sağladı. 

Akyazı Belediyesi Fen İşleri ilçede genelinde karla mücadelesini yoğun bir şekilde sürdürürken vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Durmuşlar Mahallesi’nde gece saatlerinde yaşanan olayda rahatsızlanan bir vatandaşın yardımına gitmek üzere yola çıkan sağlık ekipleri karla kaplı yolda ilerlemekte zorlandı. Bunun üzerine harekete geçen Akyazı Belediyesi ekipleri greyder ile yolu açarak sağlık ekiplerini hastalanan vatandaşa ulaştırdı. 

Akyazı Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan ve Dokurcun Pınarbaşı Mahallesi’ndeki evine ambulansla sevk edilen hastanın yardımına da yine Akyazı Belediyesi ekipleri koştu. Yoğun kar yağışı sebebi ile ambulansın ilerleyememesi sonrasında temizleme aracı ile yolu açan belediye ekipleri hastanın güvenli bir şekilde evine ulaşmasını sağladı.

Akyazılı vatandaşların her koşulda yanlarında olmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ İlçemizde son günlerde etkili olan kar yağışı sonrasında vatandaşlarımızın olumsuz bir durumla karşılaşmamaları için gece gündüz çalışıyoruz. Tüm ekiplerimizle sahadayız. Akyazılı hemşerilerimizin güvende ve sağlıklı olmaları bizim için çok önemli. Durmuşlar ve Dokurcun Pınarbaşı Mahallelerimizde yaşanan bu olaylarda olduğu gibi her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum. Zorlu koşullarda çalışan sağlıkçılarımıza ve gece gündüz demeden büyük özveri ile çalışan Fen İşleri ekiplerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AKYAZI KIZILAY  ÖZEL ÇOCUKLARA DESTEK  ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.

AKYAZI KIZILAY  ÖZEL ÇOCUKLARA DESTEK  ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.

13-03-2024 - Saglık

 İLÇE SAĞLIK İLKOKULLARDA İŞİTME TARAMASI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

İLÇE SAĞLIK İLKOKULLARDA İŞİTME TARAMASI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

05-03-2024 - Saglık