BAŞKAN DURMUŞ “ İçişleri Bakanlığımıza yönelik yapılan hain saldırıyı lanetliyorum"

​​​​​​​Akyazı Madeni Sanatkarlar Odası başkanı Sezgin Durmuş İçişleri Bakanlığına yönelik hain saldırı ve yeni çalışma dönemine başlayan

Akyazı Asayiş - 03-10-2023 09:29 490 kez okundu.

BAŞKAN DURMUŞ “ İçişleri Bakanlığımıza yönelik yapılan hain saldırıyı lanetliyorum

Akyazı Madeni Sanatkarlar Odası başkanı Sezgin Durmuş İçişleri Bakanlığına yönelik hain saldırı ve yeni çalışma dönemine başlayan TBMM ile ilgili sosyal medya hesabından birer paylaşım yaptı. 

Akyazı Madeni Sanatkarlar Odası başkanı Sezgin Durmuş yaptığı paylaşımlarında şu görüşlere yer verdi “ 1 Ekim 2023 Pazar günü İçişleri Bakanlığımıza yönelik hain saldırıyı nefretle kınıyorum. Saldırıda yaralanan Polisimize şifa dileğinde bulunuyorum. Saldırıya anında karşılık vererek hainleri etkisiz hale getiren Polislerimizi de canı yürekten tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Vatanımız ve Milletimiz var olsun” dedi.

Oda başkanı Durmuş ikinci paylaşımında da şunları yazdı “ Meclisimizin yeni çalışma dönemi yüce milletimize hayırlı olsun. Çıkarılacak olan yasalarla milletimizin refah düzeyi yükselsin, sıkıntılarımız en düşük seviyeye insin. Hatta sıfırlansın. Bu hepimizin ortak dileğidir. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından sözü verilen SGK ve Bağ-Kur prim ödeme gün eşitliğini sağlayacak olan yasayı da yine yüce meclisimizden çıkmasını bekliyoruz”

 

 

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
DÜZ YOLDA TAKLA  ATTI 1 YARALI

DÜZ YOLDA TAKLA  ATTI 1 YARALI

26-04-2024 - Akyazı Asayiş

AYAĞINI ÇAPA MAKİNESİNE KAPTIRAN ŞAHIS UCUZ ATLATTI

AYAĞINI ÇAPA MAKİNESİNE KAPTIRAN ŞAHIS UCUZ ATLATTI

15-04-2024 - Akyazı Asayiş