Başhekim Tepeçınar “ Evde hanım ne derse o olur”

​​​​​​​Akyazı Devlet Hastanesinin sevilen, sayılan ve de başarılı başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar ilçe merkezinde bulunan bir AVM’de alış veriş yaparken

Akyazı Magazin - 06-07-2023 19:41 1195 kez okundu.

Başhekim Tepeçınar “ Evde hanım ne derse o olur”

Akyazı Devlet Hastanesinin sevilen, sayılan ve de başarılı başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar ilçe merkezinde bulunan bir AVM’de alış veriş yaparken objektifimize takıldı.

 Her başarılı erkeğin arkasında mutlak surette kadını vardır diye söze başlayan Başhekim Dr. Yavuz Tepeçınar, huzur ve mutluluğu bulmak için bir yöneticinin iyi ve halden anlaması, birlikte çalıştığı personeli ile iyi geçinmesi, onların derdi ile dertlenmesi, sevinç ve mutluluklarına ortak olması, elde edilen her başarıyı ben yerine biz elde ettik, hep birlikte başardık demesi, olası bir başarısızlığı yine o yöneticinin göğüslemesi gerekir. Evde huzur ve mutluluğu bulmak için ise hanımıyla iyi geçinmesi, (yani içişleri bakanı)  hanım sen ne dersen o olur demesi lazımdır. Evde ki huzur ve mutluluk ancak böyle oluşur.

Ben her iki yerde de bu söylediklerimi aynen uyguluyorum ki, hem işimde hem de evimde huzur ve mutluluk içinde mesleğimi ve hayatımı idame ettiriyorum.

Gördüğünüz gibi evimizin alış verişini her zaman olduğu gibi bugünde yine bizzat ben yapıyorum. Bundan da büyük zevk alıyorum. Alışveriş yaparken inanın günün tüm yorgunluğunu üzerimden atıyorum. Benim yaptıklarımı yapın, benim gibi düşünün ve o düşüncelerinizi uygulayın sizden mutlusu olamaz diye de dost ve arkadaşlarıma tavsiyede bulunuyorum.

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Alkan ve Ocaklı aileleri akraba oldular

Alkan ve Ocaklı aileleri akraba oldular

22-04-2024 - Akyazı Magazin

Eski günleri yad ettiler

Eski günleri yad ettiler

22-04-2024 - Akyazı Magazin