ALPEREN İLE EDA’NIN MUTLULUK YOLCULUĞU BAŞLADI

​​​​​​​Akyazı’nın tanınmış iş adamlarından Kuyumcu Adem  ve İlknur Güner  çiftinin yakışıklı delikanlı oğlu Alperen Güner’i, yine Akyazı’nın köklü ailelerinden Sağlam

Akyazı Magazin - 12-02-2024 09:54 526 kez okundu.

ALPEREN İLE EDA’NIN MUTLULUK YOLCULUĞU BAŞLADI

Akyazı’nın tanınmış iş adamlarından Kuyumcu Adem  ve İlknur Güner  çiftinin yakışıklı delikanlı oğlu Alperen Güner’i, yine Akyazı’nın köklü ailelerinden Sağlam ailesinden Serkan  ve Öznur Sağlam çiftinin güzel kızları Eda Sağlam ile Nişanladı.

Kalabalık bir davetli önünde gerçekleşen Nişan töreninde yüzükleri  Akyazı Madeni sanatkarlar odası Başkanı Sezgin Durmuş taktı.

Nişan töreninde her iki ailenin yakınları katılırken,  CHP Akyazı Belediye Başkan adayı Hayrettin SEZGİN, İyi Parti Akyazı Belediye Başkan adayı Hakan BAYKAL ve Meclis üye adayları, Büyük Birlik Partisi Akyazı Belediye Başkan adayı  Osman KARAOĞLAN ve Belediye Meclis üye adayları ile YRP Akyazı Belediye Başkan adayı  Hasan AKCAN ve Belediye Meclis üye adayları da hazır bulundular ve her iki aile ve genç çiftlere mutluluk dilediler.

Cemiyet Sahipleri Adem Güner ve Serkan Sağlam Evlatlarının bu mutlu gecelerine katılan  davetlilere teşekkür ettiler.

Bizler de BİZİM AKYAZI haber sitesi ailesi olarak  Güner ve Sağlam ailelerini tebrik ediyor, Genç çiftlere kuracakları yuvalarında ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 
 
 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Alkan ve Ocaklı aileleri akraba oldular

Alkan ve Ocaklı aileleri akraba oldular

22-04-2024 - Akyazı Magazin

Eski günleri yad ettiler

Eski günleri yad ettiler

22-04-2024 - Akyazı Magazin