Ali Özer’e Ziyaretçi Akını

​​​​​​​Rahatsızlığı nedeniyle Akyazı Devlet Hastanesinde Ağrı Merkezi uzman doktoru Tolga Ergönenç tarafından küçük bir operasyon sonrası tekrar

Akyazı Magazin - 30-11-2023 18:24 438 kez okundu.

Ali Özer’e Ziyaretçi Akını

Rahatsızlığı nedeniyle Akyazı Devlet Hastanesinde Ağrı Merkezi uzman doktoru Tolga Ergönenç tarafından küçük bir operasyon sonrası tekrar sağlığına kavuşan ve hastaneden taburcu edildikten sonra evinde istirahat etmekte olan Belediye başkan yardımcısı Ali Özer adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Gazeteciler Salim Özyılmaz, Kenan Certel ve Belediye Meclis üyesi emekli eğitimci Ergün Öztürk de başkan yardımcısı Özer’i ziyaret ederek kendisine “geçmiş olsun” temennisinde bulundular.

Belediye başkan yardımcısı Ali Özer, rahatsızlığımın geçmesini sağlayan doktorumuza, hastanemiz başhekim, başhekim yardımcısı ve personeline sonsuz teşekkür ediyorum. Bir teşekkürüm de rahatsızlığımı öğrendikten sonra hastaneye, taburcu olduktan sonra evime gelen, telefonla veya sosyal medya hesapları üzerinden bana geçmiş olsun temennilerinde bulunan eş, dost, akraba ve arkadaşlarıma, belediye başkanım, Mehmet Öztürk başta olmak üzere başkan yardımcılarıma ve belediyemiz personeline, yerel basınımıza, onların Akyazı temsilcilerine sonsuz teşekkür ediyorum dedi.  

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Alkan ve Ocaklı aileleri akraba oldular

Alkan ve Ocaklı aileleri akraba oldular

22-04-2024 - Akyazı Magazin

Eski günleri yad ettiler

Eski günleri yad ettiler

22-04-2024 - Akyazı Magazin