Akyazılı Oda başkanlarından Hemşeri Ziyareti

​​​​​​​Akyazı’da faaliyetlerini devam ettiren Manifaturacılar Odası Başkanı İsmet Öztürk, Gıda Maddeleri Odası başkanı Mustafa Demiralay, Esnaf Sanatkarlar Odası başkanı Emin Üstün, Bakkallar Odası başkanı Hüseyin

Akyazı Güncel - 04-12-2022 08:07 376 kez okundu.

Akyazılı Oda başkanlarından Hemşeri Ziyareti

Akyazı’da faaliyetlerini devam ettiren Manifaturacılar Odası Başkanı İsmet Öztürk, Gıda Maddeleri Odası başkanı Mustafa Demiralay, Esnaf Sanatkarlar Odası başkanı Emin Üstün, Bakkallar Odası başkanı Hüseyin Kaliç, Madeni Sanatkarlar Odası başkanı Sezgin Durmuş, Berberler Odası başkanı Hasan Cengiz ve Şoförler Odası başkanı Şaban Özdemir aslen Akyazılı olan İl Ticaret Müdürü Emre Atmaca’yı makamında ziyaret ettiler.

Oda başkanları İl Ticaret Müdürü Emre Atmaca Akyazılıdır ve hemşerimizdir. Ziyaretimizi hem yeni hizmet binası için hayırlı olsun demek, hem de tüketicilik ve tüketici heyeti konusu başta olmak üzere bazı konularda bilgi alışverişinde bulunmak için yaptıklarını söylediler.

İl Ticaret Müdürü Emre Atmaca’da Akyazılı Oda başkanı hemşerilerimin yaptıkları ziyaretten büyük mutluluk duydum. Ziyaretleri ve aktardıkları bilgiler için teşekkür ediyorum dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 AKYAZI KIZILAY’A BİR ÖDÜL DAHA

AKYAZI KIZILAY’A BİR ÖDÜL DAHA

25-04-2024 - Akyazı Güncel

KABAKULAK AKV. OKULUNDA 23 NİSAN COŞKUSU 

KABAKULAK AKV. OKULUNDA 23 NİSAN COŞKUSU 

24-04-2024 - Akyazı Güncel