Akyazı’da üç ayrı kaza 3 yaralı

Akyazı’da meydana gelen üç ayrı kazada üç kişi yaralandı. Ormanköy Akyazı arasında yolda Osmanbey mevkiinde meydana gelen kazada 16 plakalı araç sürücüsü S.A. direksiyon hakimiyetini kaybedince kullandığı

Akyazı Asayiş - 05-03-2024 21:37 139 kez okundu.

Akyazı’da üç ayrı kaza 3 yaralı

Akyazı’da meydana gelen üç ayrı kazada üç kişi yaralandı. Ormanköy Akyazı arasında yolda Osmanbey mevkiinde meydana gelen kazada 16 plakalı araç sürücüsü S.A. direksiyon hakimiyetini kaybedince kullandığı hafif ticari açarla birlikte yoldan çıktı ve boş araziye uçtu. Bu kazada sürücü yaralandı.

Diğer kaza İlçe merkezi Fatih Mahallesinde meydana geldi. 9024 sayılı sokakta meydana gelen kazada C.K. isimli otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarında park halinde olan araca çarptı. Bu kazada da sürücü C.K. yaralandı.

Yine Akyazı’da bir kaza daha oldu. Kaza İnönü Mahallesi Ada Caddesi üzerinde meydana geldi. İlçe merkezinden Kuzuluk istikametine doğru gitmekte olan F.V. yönetimindeki motosiklet kavşaktan çıkan M.G. yönetimindeki otomobile çarptı. Bu kazada da motosiklet sürücüsü F.V. yaralandı.

Her üç kazada yaralananlar 112 acil sağlık ekibi tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra tedavi için Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yine Akyazı Jandarma ve Emniyetine bağlı ekiplerde kazalarla ilgili soruşturma başlattı. 

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
DÜZ YOLDA TAKLA  ATTI 1 YARALI

DÜZ YOLDA TAKLA  ATTI 1 YARALI

26-04-2024 - Akyazı Asayiş

AYAĞINI ÇAPA MAKİNESİNE KAPTIRAN ŞAHIS UCUZ ATLATTI

AYAĞINI ÇAPA MAKİNESİNE KAPTIRAN ŞAHIS UCUZ ATLATTI

15-04-2024 - Akyazı Asayiş