AKYAZI’DA ÇOK GEÇ KALINMIŞ MOTOSİKLET DENETİMİ

​​​​​​​Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçe merkezinde trafiğe kapalı alanlarda

Akyazı Asayiş - 27-07-2023 21:33 337 kez okundu.

AKYAZI’DA ÇOK GEÇ KALINMIŞ MOTOSİKLET DENETİMİ

Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçe merkezinde trafiğe kapalı alanlarda motosiklet kullananlara yönelik denetim gerçekleştirdi.

İlçe genelinde düzeni sağlamak amacı ile gece gündüz mesai yapan Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri ile birlikte trafiğe kapalı alanlarda motosiklet kullanan ve park ihlalinde bulunan sürücülere yönelik denetim gerçekleştirdi. Akyazı çarşı içi başta olmak üzere trafiğe kapalı alanlarda motosiklet kullanan ve park etmiş sürücülere cezai işlem uygulandı.

Zabıta Müdürlüğü’nden denetimlerin aralıksız şekilde devam edeceğine yönelik yapılan açıklamada, “ İlçe merkezimiz başta olmak üzere trafiğe kapalı alanlarda motosiklet kullanımı ve park edilmesine karşı denetimler sıklaştırılmıştır. Kamu düzeninin sağlanması noktasında ekiplerimiz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetimlerine aralıksız bir şekilde devam edecek ve kuralları ihlal eden sürücüler hakkında cezai işlem uygulanacaktır” ifadelerine yer verildi.

Akyazı’lı vatandaşlar uygulamayı olumlu bulduklarını ancak çok geç kalındığını, bundan sonra da uygulamanın devam edip etmeyeceğinden emin olmak istediklerini ifade ettiler.

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
DÜZ YOLDA TAKLA  ATTI 1 YARALI

DÜZ YOLDA TAKLA  ATTI 1 YARALI

26-04-2024 - Akyazı Asayiş

AYAĞINI ÇAPA MAKİNESİNE KAPTIRAN ŞAHIS UCUZ ATLATTI

AYAĞINI ÇAPA MAKİNESİNE KAPTIRAN ŞAHIS UCUZ ATLATTI

15-04-2024 - Akyazı Asayiş