Ağırlar Ailesi annelerini toprağa verdi  

​​​​​​​Akyazı Bıçkıdere Mahallesinden merhum emekli İl Emniyet Müdürü Selami Ağırların eşi, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Ömer ve Sima Ağırların vefat eden

Vefat - 05-10-2023 16:22 593 kez okundu.

Ağırlar Ailesi annelerini toprağa verdi  

Akyazı Bıçkıdere Mahallesinden merhum emekli İl Emniyet Müdürü Selami Ağırların eşi, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Ömer ve Sima Ağırların vefat eden anneleri Şivekar Ağırlar Bıçkıdere Mahallesinde ki evlerinin bahçesinde kılınan öğle ve cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Namaz öncesi din görevlileri tarafından evin bahçesinde Kuran-ı Kerim okundu ve Akyazı İlçe Müftüsü Kamil Özcan Demir tarafından da dua yapıldı.

Şivekar Ağırların cenaze törenine Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, bir önceki Valisi Sakaryalı Özdemir Çakacak, Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Mülki ve Askeri Erkan, bazı İllerin Emniyet Müdürleri ile üst düzey yöneticileri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, Ağırlar ailesinin akrabaları, yakınları ve çok kalabalık cemaat katıldı.  

Eskişehir Valisi başta olmak üzere Sakarya, Ankara, İstanbul, Trabzon, Bartın, Manisa, Muğla, Kütahya, Şırnak, Isparta, Aydın, Erzincan, Kocaeli, Hatay, Afyonkarahisar, Mersin, Erzurum, Van ve Diyarbakır İl Emniyet Müdürleri, Lefkoşe İçişleri Müşaviri Özer Korkmaz, Emniyet Genel Müdür yardımcısı Mahmut Çoruh ve Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem Yüce cenazeye çelenk gönderdi.

Anne acısı yaşayan Eskişehir Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ve kardeşi Ömer Ağırlar cenazelerine katılan, katılamayıp telefonla ya da sosyal medya üzerinden taziyede bulunarak acılarını paylaşan herkese teşekkür ettiler.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AKYAZI ESKİ İLKÖĞRETİM MÜDÜRLERİNDEN ŞERAFETTİN ÖRNEK’İN OĞLU ZİYAFETTİN ÖRNEK VEFAT ETTİ.

AKYAZI ESKİ İLKÖĞRETİM MÜDÜRLERİNDEN ŞERAFETTİN ÖRNEK’İN OĞLU ZİYAFETTİN ÖRNEK VEFAT ETTİ.

17-04-2024 - Vefat

ÇAPA MAKİNESİ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBETTİ

ÇAPA MAKİNESİ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBETTİ

16-04-2024 - Vefat