Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 12-09-2022 16:30

MHP’li MECLİS ÜYELERİNİN TOPLANTIDAKİ SİTEMİ İŞE YARADI

​​​​​​​AKP’li başkanlar Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye gitti

MHP’li MECLİS ÜYELERİNİN TOPLANTIDAKİ SİTEMİ İŞE YARADI

AKP’li başkanlar Cumhur İttifakı ortağına gitti

Tatilini tamamlayan Akyazı belediye meclisi 6 Eylül Salı günü aylık olağan toplantısını yaptı.  Belediye başkanı Bilal Soykan’ın yönettiği toplantıda Belediye Meclisi 8 Ana ve birde ilave maddeyi görüşüp karara bağladı.

Gündem maddelerine geçilmeden önce Belediye başkanı Bilal Soykan tatil dönemi içinde getirdikleri hizmet ve yaptıkları çalışmaları video gösterimi eşliğinde meclis üyelerine geniş bir şekilde anlattı.

Başkanın konuşmasının ardından bu defa kürsüye MHP li meclis üyeleri Ergün Öztürk ile Furkan Çakıroğlu geldi. Her iki MHP’li meclis üyesi yaptıkları konuşmalarında aynı konuya değinmeleri dikkat çekti. Meclis üyeleri, biz Cumhur ittifakına sadığız ve çalışmalarımızı bu sadakat içinde yapıyoruz. Gittiğimiz her Mahallede görüştüğümüz hemşerilerimize Belediyemizin yaptığı çalışmalardan ve getirdiği hizmetlerden stayişle bahsediyoruz. Buna rağmen kırıldığımız ve şaşırmakta olduğumuz bir durumu dile getirmek istiyoruz. O da şu; “MHP’li meclis üyeleri olarak bizim belediye başkanımıza güvenip güvenmediğimizin sorgulanıyor olmasıdır.  Bu durum bizi hem kırıyor hem de şaşırtıyor. Biz Cumhur ittifakı ruhuna uygun hareket ediyoruz ve yapılan ittifaka sadığız. Bundan sonra da aynı inançla çalışmalarımızı birlikte sürdüreceğiz. 2023 seçimlerine birlikte hazırlanacağız. Hedefimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde vücut bulmuş Türk Milletinin iradesi olan Cumhur ittifakının zaferi için olacaktır “ şeklinde konuşup kırgınlıklarını bu sözlerle dile getirmişlerdi.

Bu konuşmanın yapıldığı meclis toplantısından bir gün sonra Belediye Başkanı Bilal Soykan ile AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem’in birlikte MHP İlçe başkanlığına giderek ziyarette bulunması, İlçe başkanı Soyhan Sofuoğlu ve teşkilat mensupları ile görüşme yapması parti yetkililerinden rutin bir ziyaret. Her zaman bu tür ziyaretleri yapıyoruz açıklaması gelirken, gelişmeleri yakından takip eden Akyazı siyasetçileri tarafından ise yapılan bu ziyaretin Cumhur ittifakına zarar gelmemesi, bir yanlış anlaşılmanın düzeltilmesi adına atılmış bir adım olarak yorumlandı.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı