Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 13-09-2022 17:35

KILIÇDAROĞLU TAZİYE ZİYARETİ İÇİN AKYAZI’YA GELDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Akyazı’ya geldi ve Hendek İlçe sınırları içinde bulunan havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden fabrika çalışanının aileleri ile buluştu ve onlara taziyede bulundu.

KILIÇDAROĞLU TAZİYE ZİYARETİ İÇİN AKYAZI’YA GELDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Akyazı’ya geldi ve Hendek İlçe sınırları içinde bulunan havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden fabrika çalışanının aileleri ile buluştu ve onlara taziyede bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun patlamada hayatlarını kaybedenlerin geride kalan aileleri ile buluşması aynı patlamada hayatını kaybeden Sebahattin Tepeçınar’ın ablası Hatun Tepeçınar’ınYeni Mahallede bulunan evinin bahçesinde gerçekleşti.

Kılıçdaroğlu buluşmada yaptığı konuşmada ailelere kaybedilen canlar için çok üzgünüm. Patlamanın hemen ardından Ankara’dan bir ekip gönderdim ve patlama ve sonrasında yaşananlarla ilgili geniş bilgi aldım ve olayın sürekli takipçisi oldum. Sizin gibi bende bu olayda Adalet bekliyorum. Verilen cezaları yetersiz buluyorum dedi.

Meydana gelen patlamada fabrika sahip ve yetkililerinin büyük ölçüde kusurlu olduklarının da altını çizen Kılıçdaroğlu, hükümet ve diğer yetkililer size gelip helallik istemek zorundalar dedi ve patlamada hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet kederli ailelere sabır ve başsağlığı diledi.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından sonra patlamada hayatını kaybeden Sebahattin Tepeçınar’ın ablası Hatun Tepeçınar ile Erhan Yılmaz’ın babası Muammer Yılmaz yaptıkları konuşmalarda içlerinde hiç eksilmeyen acılardan bahsettiler ve verilen cezaların yetersiz olduğunu belirterek Adalet istiyoruz dediler.

Erhan Yılmaz’ın babası Muammer Yılmaz ilave olarak kaybettiğim oğlu daha26 yaşındaydı. Acım çok büyük. Verilen cezalar yetersiz. Daha yüksek ceza almalarını bekliyorduk. Verilen bu cezalar bizim acımızı maalesef dindirmedi. Yaptığım konuşmalardan dolayı karşı taraf bana küfür ve hakaret ettiler. Benim en zoruma giden ise duruşma sonrası karşı tarafın az ceza yemelerinden dolayı dışarı çıkarken sevinç gösterisi yapması ve oynamaları oldu. Bu işin peşini asla bırakmayacağım ve ömrümün sonuna kadar takip edeceğim dedi.

Kılıçdaroğlu, kendisine ikram edilenleri yedikten ve çayını içtikten sonra önce patlamada hayatlarını kaybedenlerin aileleri ile tek tek ve toplu olarak resim çektirdi sonra da kendisi ile buluşmayı kabul eden ailelere teşekkür ettikten sonra Sakarya’da ki programa katılmak üz ere Akyazı’dan ayrıldı.

 Sakaryalı Grup başkan vekili Engin Özkoç ile Özgür Özel ve bazı MilletvekilleriAkyazı ziyaretinde Kılıçdaroğlu’na eşlik, İl Başkanı Ecevit Keleş, Akyazı İlçe Başkanı Mustafa Sağır ve yönetimi de ev sahipliği yaptılar.

 

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı