Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 13-09-2022 14:44

AKYAZI'DA ZOR YOLLAR  BETON OLUYOR

Boztepe Mahallesi’ndeki çalışmaları inceleyen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Çalışmalar tamamlandığında toplamda 50 kilometrelik beton yol yapılmış olacak” dedi.

AKYAZI'DA ZOR YOLLAR  BETON OLUYOR

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Akyazı’daki beton yol çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Boztepe Mahallesi’ndeki çalışmaları inceleyen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Çalışmalar tamamlandığında toplamda 50 kilometrelik beton yol yapılmış olacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Akyazı’daki beton yol çalışmaları hızla sürüyor. Boztepe Mahallesi Çatalkaya mevkiinde süren çalışmaları Boztepe Mahalle Muhtarı Halit Kansız ile birlikte inceleyen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde yapımı devam eden beton yol çalışmalarını inceledik. Haydarlar, Yörükler, Mansurlar, Çakıroğlu, Kayabaşı ve Güvençler Mahallelerindeki çalışmalar tamamlandı. Boztepe Mahallemizde ise beton yol dökme işlemi sürüyor. Büyükşehir Belediyemiz tarafından başlatılan beton yol çalışması kapsamında farklı mahallelerde toplam 50 kilometrelik bir yol ağı yenilenmiş olacak. Yapılan bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye bir kez daha teşekkür ediyorum. El birliği ile ilçemiz ve vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı