Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 27-08-2022 13:40

BAŞKAN SOYKAN “Bizim derdimiz millete hizmettir”

​​​​​​​AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve İlçe Başkanı Mesut Ekrem ile birlikte ilçede esnafları ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Vatandaşlarımızla sohbet etmek, onları dinlemek,

BAŞKAN SOYKAN “Bizim derdimiz millete hizmettir”

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve İlçe Başkanı Mesut Ekrem ile birlikte ilçede esnafları ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Vatandaşlarımızla sohbet etmek, onları dinlemek, fikir ve düşüncelerini duymak bizim için çok önemli. Bizim derdimiz millete hizmettir” dedi.

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, dün Belediye Başkanı Bilal Soykan ile birlikte ilçe teşkilatının programı Akyazı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çolak, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatının da yer aldığı program İnönü Mahallesi Ada Caddesi’ndeki esnaf ziyaretleri ile başladı. Teşkilat mensupları ile birlikte ilçedeki esnafları ziyaret eden İl Başkanı Yunus Tever ve Belediye Başkanı Bilal Soykan vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

İl Başkanı Yunus Tever ve Belediye Başkanı Bilal Soykan beraberindeki heyet ile birlikte esnaf ziyaretleri sonrasında ise Gökçeler Mahallesi’ni ziyaret etti Burada Mahalle Muhtarı Ali Kızmaz ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen İl Başkanı Tever ve Belediye Başkanı Bilal Soykan vatandaşlar ile sohbet etti ve taleplerini dinledi. AK Parti’nin milletin partisi olduğunu ifade eden İl Başkanı Yunus Tever, “ Bugün Akyazı’da esnaflarımızı ziyaret ederek, hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Vatandaşlarımıza en etkili ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek için her fırsatta halkımızı ziyaret ediyor ve hemşehrilerimizi dinliyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “ Hemşehrilerimizi dinliyor, onların umudunu, beklentisini, gönlünden geçeni kendimize yol haritası olarak belirlemeye devam ediyoruz. Samimi muhabbetleri için tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Bizim davamızın derdi millet ve memlekettir. Vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde onların partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza olan teveccühlerini bir kez daha hissediyoruz. AK Parti milletin gönlünde çok güçlü. Bizler partimizin milletimizin gönlündeki yerini daha da güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ise, “AK Parti İl Başkanımız Yunus Tever, İlçe Başkanımız Mesut Ekrem ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte sahada, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızla sohbet etmek, onları dinlemek, fikir ve düşüncelerini duymak bizim için çok önemli. 73 mahallemizin tamamına hizmet götürürken bizlere kılavuz olan vatandaşlarımızın fikirleridir. Onların talepleri ve fikirleri bizim için her zaman önemli. Bizim derdimiz millete hizmettir. Bu dertle durmadan yorulmadan çalışıyoruz. Milletimizden aldığımız destekle daha güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı