Eğitim
Giriş Tarihi : 26-04-2022 10:41   Güncelleme : 26-04-2022 10:41

İNÖNÜ ANA OKULUNDA KOLEKSİYONUM SERGİSİ

Akyazı İnönü Anaokulu öğrenci ve velileri uzun süredir yürütmekte oldukları Kelime Koleksiyonum projesinin

İNÖNÜ ANA OKULUNDA KOLEKSİYONUM SERGİSİ

 

Akyazı İnönü Anaokulu öğrenci ve velileri uzun süredir yürütmekte oldukları Kelime Koleksiyonum projesinin ürün sergisi düzenlenen törenle görüşe açıldı.

Şenlik havasında geçen sergi veliler tarafından yoğun ilgi gördü.

Okul Müdürü Sabiha Yazıcı, ve proje öğretmenleri Proje Öğretmenleri Hasan Anıl Katkat, Fatma nur Önal, Saliha Öztürk, Tuğçenur Bektaş ve Esma Yıldız tarafından öğrencileri ile birlikte hazırlanan eserlerin Sergi açılışında yapılan sunumda, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yürütmekte olduğu “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi ile Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürütmekte olduğu “Kitap Sakarya” projesinin hedeflerine paralel olarak okul öncesi eğitim seviyesinde çocuklara kitap sevgisi ve kitap okuma bilinci kazandırmanın amaçlandığı söylenen Kelime Koleksiyonum eTwinning projesi toplamda 15 hafta boyunca sürdü. Proje sonunda katılımcı öğrenciler, aileleriyle birlikte proje kapsamındaki kelimelerden oluşan sözlüklerini tasarladılar.

Proje sürecinde kullanılan kitaplar, kelime kavanozları ile tasarlanan bu sözlükler büyük bir organizasyon ile eğitim camiasının ve öğrenci velilerinin beğenisine sunuldu.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ