Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 23-04-2022 22:35   Güncelleme : 23-04-2022 22:35

CHP AKYAZI'DAN SİTEMİZE ZİYARET

CHP Akyazı İlçe başkanı Mustafa Sağır beraberinde yönetim kurulu üyesi Erdal Karaoğlan olduğu

CHP AKYAZI'DAN SİTEMİZE ZİYARET

 

CHP Akyazı İlçe başkanı Mustafa Sağır beraberinde yönetim kurulu üyesi Erdal Karaoğlan olduğu halde Bizim Akyazı İnternet Sitemize bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyarette konuşan CHP İlçe başkanı Mustafa Sağır, ister erken ister zamanında yapılacak olan seçime parti olarak hazır olduklarını ve çalışmalarını sanki yarın seçim varmış gibi sürdürdüklerini söyledi.

CHP Akyazı olarak mahalle gezilerini sürdüklerini, içinde bulundukları ramazan ayı münasebetiyle belirledikleri ihtiyaç sahiplerine alış veriş kartı dağıtımı ile destek olmaya gayretgösterdiklerini de söyleyen CHP Akyazı İlçe başkanı Mustafa Sağır, üye kayıtlarına da ağırlık verdiklerini ve her geçen gün kayıt ettikleri üyelerle büyüyün parti olma yolunda önemli mesafe kat ettiklerini de anlattı.

Ziyaretlerinin asıl amaçlarının teşekkür için olduğunu belirten CHP İlçe başkanı Mustafa Sağır konuyla ilgili şunları söyledi “İlçe genelinde yaptığımız çalışmaları haber yaparak kamuoyunu bilgilendiren Bizim Akyazı İnternet Haber Sitesine bu desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. İktidar Muhalefet ayırımı yapmadan partilerin çalışmalarını okurlarına aktaran Bizim Akyazı İnternet Sitesine yayın hayatında başarı diliyoruz”

Bizim Akyazı İnternet sahibi Kenan Certel de görevlerinin habercilik olduğunu söyleyerek, Site olarak biz her partiye aynı mesafedeyiz. Kim ne yapıyorsa onu okurlarımıza duyurmak bizim asli görevimizdir dedi ve yapılan ziyaret için teşekkür etti.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ