Vefat
Giriş Tarihi : 20-04-2022 14:34   Güncelleme : 20-04-2022 14:34

GEYVE VE AKYAZI’NIN “REFOSU” VEFAT ETTİ

80 li yıllarda Akyazı’da da uzun yıllar görev yapan şu anda Geyve Tepecikler mahallesinde ikamet eden,

GEYVE VE AKYAZI’NIN “REFOSU” VEFAT ETTİ

 

80 li yıllarda Akyazı’da da uzun yıllar görev yapan  şu anda Geyve Tepecikler mahallesinde ikamet eden, Engin Ulu, Özgür Ulu Çolakoğlu'nun babası, merhum öğretmen Yusuf Ulu'nun kardeşi, Geyve Yöresi Halk Oyunlarıın gelişip yaygınlaştırılmasında emeği geçen usta öğreticisi, keman ve cümbüş ustası, ilçemizin sevilen eğitimcilerinden, emekli öğretmen Refik Ulu geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Böbrek rahatsızlığına bağlı olarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören, 72 yaşındaki emekli öğretmen Refik Ulu, gece 04:00 sıralarında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

 Cenazesi bugün, Geyve Merkez Sinanbey Camii'nde öğleyin kılınan  cenaze namazının ardından Geyve Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

Refik Ulu 80 li yıllarda Akyazı’da Atatürk İlkokulu ile Hasanbey  Köyü ilkokullarında da görev yapmış, sempatik kişiliği ile Akyazı’lıların sevdiğ, yakından ve REFO lakaplı adı ile tanıdığı kişi idi.Merhum Refik Ulu’ya Allah’tan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. BİZİM AKYAZI

 

 


SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ