Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 26-03-2022 00:40   Güncelleme : 26-03-2022 00:40

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRETMENLERİ MÜDÜRLERİ AHMET DUMANI EMEKLİYE UĞURLADI

Yaş haddinden dolayı önümüzdeki hafta emekliye ayrılacak olan Akyazı Merkez Atatürk Okulu Müdürü Ahmet Duman

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRETMENLERİ MÜDÜRLERİ AHMET DUMANI EMEKLİYE UĞURLADI

Yaş haddinden dolayı önümüzdeki hafta emekliye ayrılacak olan Akyazı Merkez Atatürk Okulu Müdürü Ahmet Duman İçin Okulun öğretmenleri  bir veda gecesi düzenleyerek Müdürlerini emekliye uğurladılar.

Sosyal gelişim merkezi yanındaki RETRO Cafe Restorantta düzenlenen geceye okulun tüm öğretmenleri eş ve çocukları ile birlikte katıldılar.

Birlikte yenilen yemeğin ardından Okul Müdürü Ahmet Duman’a  Müdür Yardımcısı Faruk Kaya tarafından okula verdiği hizmetlerinden dolayı bir plaket  ve hediye takdim edildi.

Müdür Ahmet Duman yapığı  veda konuşmasında  Çok sevdiğim öğretmenlik mesleğine veda ediyorum görev yaptığım süre içinde mutlu olduğum kadar sıkıntılı günlerim de oldu. İngiltere ve Almanya’da yurt dışı görevlerde bulundum. Atatürk ilkokuluna atandığım yıllarda emekli olmayı düşündüğüm sırada Türk Eğitim Vakfı ile tanışmış olmam görevimi bu yıla kadar sürdürmemde en büyük etken oldu. Bu arada sizleri tanımış olmaktan da bana ayrı bir mutluluk verdi Benim için düzenlemiş olduğunuz geceye katılmış olmanız  ve gecenin organizasyonunda emeği geçen siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

Geceye misafir olarak katılan emekli öğretmen ve gazeteci Kenan Certel de yaptığı konuşmada Müdürünüz Ahmet Duman’ı çocukluk yıllarından beri tanıdığını, Arifiye öğretmen okulundan mezun olduklarını ve kendisini meslek hayatı boyunca takip ettiğini belirterek oldukça başarılı bir öğretmenliği ve yönetici olduğuna dik duruşu ve adamlığından asla taviz vermediğine şahit oldum.  Dedi. 

Certel Konuşmasının sonunda kendisine aramıza hoş geldin diyerek emeklilik hayatında ailen, çocukların ve torunlarında birlikte sağlık mutluluk ve başarı diliyorum dedi.

Ahmet Duman için düzenlenen gecede ayrıca okuldaki anıları öğretmen ve öğrencilerinin görüşmelerinden oluşan bir de sinevizyon gösterisi izlendi.

Veda gecesi çektirilen toplu fotoğrafla sona erdi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ