Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 25-03-2022 12:24   Güncelleme : 25-03-2022 12:24

ESNAF ODALARINDA EMİN ÜSTÜN GÜVEN TAZELEDİ

Akyazı’da faaliyetlerini sürdüren SESOB’a bağlı Odaların sonuncu kongresini Esnaf ve Sanatkarlar

ESNAF ODALARINDA EMİN ÜSTÜN GÜVEN TAZELEDİ

 

Akyazı’da faaliyetlerini sürdüren SESOB’a bağlı Odaların sonuncu kongresini Esnaf ve Sanatkarlar Odası yaptı. Nostalji Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Divan başkanlığını SESOB Başkanı Hasan Alişan yaparken kendisine Akyazı Manifaturacılar Odası Başkanı İsmet Öztürk, Bakkallar Odası Başkanı Hüseyin Kaliç, Şoförler Odası Başkanı Şaban Özdemir ve Gıda Maddeleri Odası Başkanı Mustafa Demiralay divan üyeleri olarak yardımcı oldu.

Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başlayan kongrede yönetim ve denetim kurullarının raporları, hesap raporu ve tahmini bütçe okunarak oylandı ve oybirliği ile kabul edildi. Yine aynı şekilde yönetim ve denetim kurulları da genel kurul tarafından oy birliğiyle ibra edildiler.

Yargı gözetiminde yapılan ve tek listeyle girilen seçimde mevc ut başkan Emin Üstün güven tazeleyip tekrar Odanın başkanı olurken, Yaşar Durmuş, Serdar Öz, Akif Bakır, Recep Koşar, Burhan Genç ve Mehmet Öztunç yönetim kurulu asil, Osman Oktay, Bülent Kesterelli, Ahmet Avcı, Serdar Ersoy, Recep Bilge, İhsan Akova ve Hasan Akgün yönetim kurulu yedek, Ali Kaliç, Burhan Yalçın ve Ümit Yolcu denetim kurulu asil ve Kemal Mangıroğlu, Bülent Uluköylü ve Samet Doğan’da denetim kurulu yedek üyesi olarak seçildiler.

Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yapılan bu kongresi ile Akyazı’da faaliyet gösteren SESOB’a bağlı Odaların da genel kurulları tamamlanmış oldu. 

Yapılan kongreye belediye başkanı Bilal Soykan, siyasi partilerin ilçe başkanları, ATSO Meclis başkanı Muzaffer Başer, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Halkbank Akyazı Şube Müdürü Dursun Ali Mollaoğlu, Akyazı Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi başkanı Ahmet Durmuş, SESOB’A bağlı bezi Odaların başkanları ile Odaya kayıtlı üyeler katıldı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ