Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 25-03-2022 00:39   Güncelleme : 25-03-2022 00:39

CHP Akyazı Düzyazı Mahallesindeydi

CHP Akyazı İlçe teşkilatı yarın seçim yapılacakmış gibi çalışmalarını hızlandıran partilerin başında yer alıyor.

CHP Akyazı Düzyazı Mahallesindeydi

 

CHP Akyazı İlçe teşkilatı yarın seçim yapılacakmış gibi çalışmalarını hızlandıran partilerin başında yer alıyor. İlçe başkanları ve yönetimi ile birlikte mahalle gezmelerini sürdüren CHP Akyazı İlçe teşkilatının geçtiğimiz akyam ki durak yerleri Düzyazı Mahallesi oldu.

Çiçeği burnunda yeni İlçe başkanları Mustafa Sağır’ın öncülüğünde Düzyazı Mahallesine giden CHP Akyazı teşkilat üyeleri Mahalle sakinleri ile gerçekleştirdikleri sohbette tarım, hayvancılık ve hayat pahalılığı konularında karşılıklı bilgi alışverişi yaptı.

Yaptıkları ziyaret ve dolu dolu geçen sohbette CHP Akyazı heyeti iktidara gelmeleri halinde mevcut sorunları nasıl aşacaklarını ve hayat pahalılığı konusunda partilerinin nasıl bir yol izleyeceği konularında mahalle sakinlerine bilgi verirken, mahalle sakinlerinin de sorduğu sorulara cevaplar verdiler. CHP heyetinin yaptığı ziyaret içilen çaylarla son buldu.

Akyazı CHP’nin Düzyazı Mahallesine yaptığı ziyarette İlçe yönetim kurulu üyeleri Erdal Karaoğlan, Eyüp Yıldıztaş, Erdal Özsar Nevzat Turhan ve Ferit Acar’da başkanları Mustafa Sağır’a eşlik ettiler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ