Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 18-03-2022 22:05   Güncelleme : 18-03-2022 22:05

İSTİFA EDEREK GÖREVİ BIRAKAN MUSTAFA İYİYAZICI’DAN VEDA MESAJI

İstifa ederek görevden ayrılan CHP İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcı basın açıklaması

İSTİFA EDEREK GÖREVİ BIRAKAN MUSTAFA İYİYAZICI’DAN VEDA MESAJI

 

İstifa ederek görevden ayrılan CHP İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcı basın açıklaması ile Akyazı’lılara veda etti.

Eşinin rahatsızlığı ve uzun sürecek tedavisi nedeniyle CHP Akyazı İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyuran Mustafa İyiyazıcı yazılı bir açıklama yaparak Akyazılılara ve partililere veda etti. İyiyazıcı CHP Teşkilatına 2015 yılında girdiğini, bu süre içinde parti teşkilatınd a İlçe sekreterliği,iki dönem başkan yardımcılığı ve 3 yıl da ailçe başkanlığı görevi yaptığını ve çalışma arkadaşları ile birlikte başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi. ,hepsine teşekkür ediyorum dedi.

İlçe Başkanlığı süresi içinde İl Başkanı Ecevit Keleş, Kadın Kolları başkanlığı Azize Ceroğlu, İl yönetimi ve  İlçe başkanlarından büyük destek gördüğünü, Millet İttifakında yer alan Akyazı ilçe başkanları ve yöneticileri ile önemli çalışmalar yaptıkları  söyleyen CHP İlçe Başkanlığından sağlık sorunları nedeniyle istifa eden Mustafa İyiyazıcı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. İyiyazıcı bir teşekkür de birlikte çalıştığı  ve yol arkadaşlarım dediği yönetimde birlikte görev yaptığı arkadaşlarına yaptı.

Ben sadece başkanlıktan ayrıldım görevi devrettiğim arkadaşlarım ve partim benden hizmet konusunda bir talepleri olursa onlerın emrindeyim diyen Mustafa İyiyazıcı hakkımı helal ediyorum. Görevde olduğum süre içinde hatalarım olmuşsa özür diliyorum dedi ve açıklamasını şöyle tamamladı. “ Sizleri çok seviyorum 2023 de geliyor gelmekte olan CHP iktidarında buluşmak üzere”

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ