Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 18-03-2022 16:14   Güncelleme : 18-03-2022 16:14

Akyazı Ak Kadınlar boş durmuyor

Ak Parti Akyazı Kadın Kolları son günlerde sıkı bir çalışma içindeler. Sürekli sahada

Akyazı Ak Kadınlar boş durmuyor

 

Ak Parti Akyazı Kadın Kolları son günlerde sıkı bir çalışma içindeler. Sürekli sahada olan Akyazı Ak Kadınlar bir taraftan Mahalle Mahalle, Sokak Sokak, Ev Ev gezerken, diğer taraftan da yönetim kurulu toplantılarını ve hasta ziyaretlerini de gerçekleştiriyorlar.

Önceki akşam Nurten Birincioğlu’nun başkanlığında haftalık olağan toplantılarını partilerinin İlçe binasında yapan Ak Kadınlar, bu toplantıda sürdürmekte oldukları ve daha sonra yapmayı düşündükleri çalışmalarla ilgili plan ve projelerini birbirlerine aktardılar. Aynı toplantıda ayrıca yaklaşan ramazan ayı münasebetiyle yapacakları ekstra çalışmalarla ilgili de görüş alış verişi yaptılar.

Ak Kadınlar yine geride kalan hafta içinde has ta ve taziye ziyaretlerinde de bulundular. İlk ziyaretlerini kız kardeşi vefat eden İl Kadın Kolları yönetim kurulu eski üyesi ve eski Akyazı İlçe Koordinatörü Nurhan Mor’a, daha sonra da kayınpederi vefat eden İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Emine Kır’a yaptılar ve her iki yöneticiye sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundular.  Ak Kadınlar yine geride bıraktıkları hafta içinde hastalanan yönetim kurulu üyeleri Sevinç Serpil Bucak’ı evinde ziyaret edip kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ