Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 15-03-2022 18:30   Güncelleme : 15-03-2022 18:30

MHP İLÇE BAŞKANI ALİ DERTLİ İSTİFA ETTİ

Yaklaşık 4 yıldan beri MHP Akyazı İlçe Başkanlığı görevini yürütmekte olan Ali Dertli

MHP İLÇE BAŞKANI ALİ DERTLİ İSTİFA ETTİ

 

Yaklaşık 4 yıldanberi MHP Akyazı İlçe Başkanlığı görevini yürütmekte olan Ali Dertli görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.

Ali Dertli’nin istifa ettiğine dair açıklaması şöyle “Yaklaşık 4 yıldanberi sürdürmekte olduğum MHP Akyazı İlçe Başkanlığı görevimden işlerimin  genel itibariyle il dışında olduğu ve yoğunluğu ve son zamanlarda yaşamış olduğu sağlık sorunları nedeniyle  bugün itibarıyle istifa etmiş bulunuyorum. 40 yıllık gönül bağımın  olduğu partime, mevlam can ve kudret verdiği sürece, sade bir üye olarak hizmet edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Görev yaptığım süre içerisinde elde edilen bir başarı varsa teşkilatımın, başarısızlık ve eksiklikler şahsımındır. Bu görevler bir bayrak yarışı gibidir..

Benden sonra göreve gelecek olan ilçe başkanımın ve ihtiyaç olursa ilçe başkanının ve yönetiminin yanlarında olacağımı bildirir muvaffakiyetler dilerim.

Bu duygularla tüm Akyazılı hemşehrilerimi saygı ve hürmetle selamlarken yapmış  olduğum görev süresince   bilmeden yapmış olduğum bir hata, kusur varsa af etmesini ve helal etmesini diliyor, Alla’a emanet ediyorum.”

Ali Dertli’nin istifa etmesi ile boşalan MHP Akyazı ilçe başkanlığına MHP Genel Merkezi tarafından atama yapılması bekleniyor.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ