Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 08-03-2022 21:33   Güncelleme : 08-03-2022 21:33

Başkan Soykan 8 Mart kadınlar gününü kutladı

Akyazı belediye başkanı Bilal Soykan, Akyazı Devlet Hastanesini ziyaret ederek çalışan

Başkan Soykan 8 Mart kadınlar gününü kutladı

 

Akyazı belediye başkanı Bilal Soykan, Akyazı Devlet Hastanesini ziyaret ederek çalışan bayan personelin 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayıp Çiçek takdiminde bulundu.

Akyazı belediye başkanı Bilal Soykan beraberinde başkan yardımcısı Mehmet Öztürk ve Ak Parti ilçe başkanı Mesut Ekrem ile birlikte 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle Akyazı Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Başkan Soykan ve beraberindekiler önce başhekim Dr. YavuzTepeçınar ,İdari ve mali işler müdürü Ayla Soylu ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nilüfer Deniz’i ziyaret ederek kısa bir sohbette bulunduktan sonra Hastanede çalışan bayan personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak Çiçek takdiminde bulundu.

Akyazı belediye başkanı Bilal Soykan burada yaptığı açıklamada 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle; İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız, Belediye Başkan Yardımcımız ile birlikte İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ettik. Kadın personeller ile bir araya geldik, çiçek takdim ettik, Kadınlar Günü’nü tebrik ettik. Bu vesileyle birbirinden kıymetli çalışan kadınlarımız başta olmak üzere; tüm kıymetli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun ifadelerini kullandı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ