Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 24-02-2022 09:29   Güncelleme : 24-02-2022 09:29

Gazeteciler Dr. Burhan Gencer’in Doğum gününü kutladı

Yenigün Gazetesi Akyazı temsilcisi Salim Özyılmaz, Bizim Akyazı İnternet sitesi sahibi

Gazeteciler Dr. Burhan Gencer’in Doğum gününü kutladı

 

Yenigün Gazetesi Akyazı temsilcisi Salim Özyılmaz, Bizim Akyazı İnternet sitesi sahibi Kenan Certel ve ünü her geçen gün ülke geneline yayılan başarılı sunucu, gönül dostu Remzi Armağan, 22 yıldan beri Akyazı Devlet Hastanesinde görev yapan, 22 yıl içinde çok başarılı çalışmalara ve ameliyatlara imzasını atmış, hastalara ve hasta yakınlarına olan insani yaklaşımları ile Akyazılılar tarafından çok sevilen Genel Cerrah Op. Dr. Burhan Gencer’i Devlet hastanesinde ziyaret ederek doğum gününü kutladılar ve kendisine güzel bir tablo hediye ettiler.

Akyazı’da görev yapan gazeteciler Özyılmaz, Certel ve Sunucu Armağan, Genel Cerrah Op. Dr. Burhan Gencer’in Akyazı’da görev yapıyor olması biz Akyazılılar için büyük şanstır. Mesleğinde zirve yapmış olan değerli doktorumuzun doğum gününü içtenlikle kutluyor, daha uzun yıllar Akyazı’da görev yapmasını veyine nice yıllar sağlık, mutluluk içinde ailesi ile birlikte doğum günü kutlamasını temenni ediyoruz açıklaması yaptılar.

Genel Cerrah Op. Dr. Burhan Gencer’de Akyazı’nın çok değerli üç basın mensubunun doğum günümü kutlamaları beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Hediye olarak getirdikleri tabloyu çok beğendim. Kendilerine hem ziyaretleri, hem de hediyeleri için teşekkür ediyorum dedi. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ