Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 22-02-2022 22:22   Güncelleme : 22-02-2022 22:22

Millet ittifakının bir arayla gelişleri sıklaştı

Millet ittifakını oluşturan partilerin sıklıkla bir araya gelişleri dikkat çekiyor.

Millet ittifakının bir arayla gelişleri sıklaştı

 

Millet ittifakını oluşturan partilerin sıklıkla bir araya gelişleri dikkat çekiyor. Her fırsat buldukça bir araya gelen millet ittifakını oluşturan partiler arasında yer alan CHP, Saadet ve Gelecek Partisinin ilçe başkanları bu kez de bir akşam yemeğinde bir araya gelip güncel siyasi konular üzerinde karşılıklı olarak görüşlerini birbirleri ile paylaştılar.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Şeref Tan’ın “akşam yemeği” davetine CHP İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcı ile Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Güler’le birlikte CHP İlçe yönetim kurulu üyesi Erdal Karaoğlan ve Saadet Partisi ilçe yönetim kurulu üyesi İbrahim Yırtıcıda katıldı. İttifak ortağı olan İYİ Parti, Deva ve Genç Parti İlçe başkanları ile mazeretleri olduğu için katılamadılar.

Geçtiğimiz günlerde genel başkanlar düzeyinde gerçekleşen toplantı ve o toplantıda alınan kararlarla 28 Şubat tarihinde yine genel başkanlar düzeyinde yapılacak olan ikinci toplantıyla ilgili olarak görüşlerini açıklayan İlçe başkanları, Millet ittifakının her geçen gün büyük güç kazandığına dikkat çekerek, ittifak içinde olan partilerimize vatandaşlarımızın gösterdiği teveccüh her geçen gün bir çığ gibi büyümektedir. Bu da yapılacak olan ilk seçimde iktidara yürüdüğümüzün bir  göstergesidir açıklaması yaptılar.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ