Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 20-01-2022 23:59   Güncelleme : 20-01-2022 23:59

BAŞKAN SOYKAN "Geleceğimiz olan gençler için çalışıyoruz"

Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi öğrencilere ilçede devam eden ve tamamlanan

BAŞKAN SOYKAN

 

Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi öğrencilere ilçede devam eden ve tamamlanan yatırımları gezdiren Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Geleceğimiz olan gençlere çok önem veriyoruz ve onlar için çalışıyoruz” dedi.

Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Rahmi Can Şeşen ve meclis üyesi öğrenciler ile birlikte Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ı ziyaret etti. Gençlik Meclisi Başkanı Şeşen ve meclis üyelerini ağırlayan Başkan Bilal Soykan ilçede devam eden ve tamamlanan yatırımları yerinde incelediler.

                                                                                                                                                                                               Gençlik Meclisi üyesi gençler ile ilk olarak belediye binasında bir araya gelen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, ziyaretlerinden dolayı Meclis Başkanı Rahmi Can Şeşen ve meclis üyesi gençlere teşekkür etti. Başkan Soykan öğrencilere belediye çalışmalarını içeren bir video izletti. Akyazı Belediyesi’nin dikkat çeken projelere imza attığını belirten Gençlik Meclisi Başkanı Rahmi Can Şeşen, “ Cumhurbaşkanımızın da özellikle üzerinde durduğu Sokak Hayvanları Bakımevi çalışması ve birçok projede Akyazı olarak çok başarılı işlere imza attığınızı görüyoruz. Gençlik Meclisi olarak bu çalışmaları yakından görmek ve sizlerle tanışmak için bugün Akyazı’ya geldik bizleri en güzel şekilde ağırladığınız için teşekkür ederiz” dedi. 

merkezini, Akyazı Spor Kompleksi Projesi’ni ve Akyazı Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi’ni gezdirdi. Başkan Soykan, bu alanlarda yapılan çalışmaları Gençlik Meclisi üyesi öğrencilere adım adım anlattı. Gün sonunda öğrencilere ilgilerinden dolayı bir kez daha teşekkür eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Geleceğimiz olan siz gençlere çok önem veriyoruz. Belediye olarak yaptığımız bütün çalışmalar gençlerimizi düşünüyor ve onları ön plana koyuyoruz. Akyazı Spor Kompleksi bunun en büyük örneklerinden bir tanesi. İlçemizin en büyük yatırımı olan bu projemizi biz başta gençlerimiz ve sporcularımız için hayata geçiriyoruz. Ülkemizin geleceği olan sizler için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ