Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 14-01-2022 00:10   Güncelleme : 14-01-2022 00:10

BELEDİYE TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İLE İŞBİRLİĞİ YAPACAK

SUBÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çay, Dekan Yardımcısı

BELEDİYE TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İLE İŞBİRLİĞİ YAPACAK

 

SUBÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çay, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Çalışkan ve Fakülte sekreteri Fuat Bilgin Birlikte Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Fakülte yöneticileri ile Belediye Başkanı Bilal Soykan fakülte öğrencilerinin yararlanmasına ilişkin işbirliği yapılması kararı da alındı. Alınan karara göre Teknoloji Fakültesi öğrencileri Fakültenin  7+1 uygulaması ilw öğrencilerin okuldan mezun olmadan önce faaliyetlerini sürdürmekte olan fabrikalarda istihdam etmelerini sağlamak için iki kurumun işbirliği yapmalaı görüşülen, istişare edilen konu oldu.

Belediye Başkanı Soykan Fakülte Dekanı, Dekan Yardımcısı ve Genel Sekreterini belediyemizde ağırlamaktan mutlu oldum.Görüşmemizde aldığımız prensip kararını da uygulama konusunda bütün imkanlarımızı kullanacağımızı ifade etmek isterim dedi.

Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çay da hem ağırlanmaktan hem de aldıkları prensip kararın kendilerini memnun etiğini söyledi ve Başkan Soykan’a teşekkür etti.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ