Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 11-01-2022 21:04   Güncelleme : 11-01-2022 21:04

Gazetecileri Muhalefet Partileri de unutmadı

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Akyazı’da faaliyetlerini sürdürmekte olan siyasi

Gazetecileri Muhalefet Partileri de unutmadı

 

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Akyazı’da faaliyetlerini sürdürmekte olan siyasi muhalefet partileri de yine Akyazı’da görev yapan basın mensuplarını unutmadılar ve düzenledikleri bir kahvaltı organizasyonu ile bir araya gelip günlerini kutladılar.

Hardal Cafe de gerçekleşen kahvaltıda CHP İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Çakmak, Saadet Partisi İlçe Başkanı Şeref Tan, Deva Partisi İlçe Başkanı Erkan Çoruhlu, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Güler, Genç Parti İlçe Başkanı Barış Kaçar, CHP İlçe başkan yardımcısı Mustafa Sağır ve Gelecek Partisi Yönetim kurulu üyesi Hakan Cengiz davet ettikleri gazetecilere ev sahipliği yaptılar.

Kahvaltı sonrası yapılan tanışma faslından sonra kahvaltıya ev sahipliği yapan siyasi partilerin başkan ve temsilcileri yaptıkları konuşmalarda basının gücünden bahsettiler ve gazetecilerin de haberlerini yaparlarken doğru haberi objektif bir şekilde okurlarına aktarmaları hususunda görüş birliği içinde olduklarını gösterdiler. Yine konuşan siyasi partilerin başkan ve yöneticileri yerel basının öneminden bahsederek kendi haberlerinin de yeterli düzeyde yer alması hususunda kahvaltıya katılan basın mensuplarından destek istediler.

Muhalefet Parti İlçe başkan ve yöneticileri, bundan böyle her ay bir araya gelip toplantı yapacaklarını, bu toplantılarda gündemi değerlendirip kendilerine bir yol haritası çizeceklerini ve bir birlikteliklerini uzun süre sürdürme kararında olduklarını da yaptıkları konuşmalarda dile getirdiler.

Kahvaltıya katılan basın mensupları da yapılan davetten duydukları memnuniyetleri dile getirdiler ve daveteev sahipliği yapan muhalefet partisi ilçe başkan ve yöneticilerine teşekkür ettiler. Kahvaltı programı toplu resim çekimi ile son buldu. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ