Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 06-01-2022 22:06   Güncelleme : 06-01-2022 22:06

İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATI MAHALLE GEZİLERİNDE

İYİ Parti Akyazı ilçe Başkanı Fatih Çakmak beraberinde yönetim kurulu üyeleri olduğu halde önce

İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATI MAHALLE GEZİLERİNDE

 

İYİ Parti Akyazı ilçe Başkanı Fatih Çakmak  beraberinde yönetim kurulu üyeleri olduğu halde önce Çatalköprü mahallesinde koronodan hayatını kaybeden şehit polis memurunun babası Selahattin Çondul’un cenaze törenine katıldı. Daha sonra da Sukenarı mahallesine giderek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

İYİ Parti ekibi mahallelinin sorunlarını dinledi, İsteklerini not aldı. Daha sonra da İYİ Partinin çalışmaları ile programları hakkında bilgilendirdi.

Ziyaretin tamamlanmasının ardından İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Çakmak şunları söyledi. “ Parti olarak 2022 yılını seçim yılı olarak görüyoruz. Bu gün de Sukenarı mahallemize geldik. Mahalle sakinleri ile görüştük, konuştuk ve sorunları ile isteklerini dinledik. Hayat pahalılığı ortak sorun oldu. Üreticiler arazilerini ekip biçemediklerini, maliyetlerin yüksek olduğu için istedikleri üretimi yapamadıkları, ürettiklerini de zararına satmak zorunda kaldıklarını ve geçim sıkıntısı içine düştüklerini söylediler. Biz de parti olarak iktidara geldiğimiz taktirde yapacaklarımızı kendilerine anlattık”. Dedi ve iyi bir görüşme yaptıklarını ifade etti.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ