Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 01-01-2022 22:45   Güncelleme : 01-01-2022 22:45

HAYVAN BU KADAR SEVİLİR

Çalışmak için gittiği Avrupa’dan emekli olup doğum yeri olan Akyazı Harunusta Mahallesine

HAYVAN BU KADAR SEVİLİR

 

Çalışmak için gittiği Avrupa’dan emekli olup doğum yeri olan Akyazı Harunusta Mahallesine geri dönen Ali Genç kış mevsiminde kuşlar üşümesin diye barınak yaptı. Bahçesini sokak hayvanları için barınağa çevirdi.

Akyazı Harunusta Mahallesinden çalışmak için gittiği Avrupa’dan emekli olup dönen Ali Genç ilk iş olarak evinin bahçesine kış mevsiminde kuşlar üşümesin sığınacak yerleri olsun diye tahtadan barınaklar yaptı, Ali Genç bununla da yetinmeyerek sahiplendiği sokak hayvanları içinde bahçesinde barınak yaparak hayvanları burada besleyip bakımlarını yapıyor.

Hayvan sever Ali Genç’in bir başka merakı da küçükbaş hayvan yetiştirmek, onlar içinde kümes yaptı. Ali Genç’in tek yaşam kaynağı bakımını üstlendiği sokak hayvanları oldu.

Harun usta Mahalle Muhtarı Mevlüt Gedik Mahallesinde Ali Genç gibi bir hayvan severin olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu, kendisini tebrik ettiğini Ali Genç’lerin çoğalmasını temenni ettiğini belirtti.

Hayvan sever Ali Genç insan olarak hepimizin hayvanları sevmesi ve onlara ihtimam göstermesi gerekiyor, temennim hayvan severlerin sayıca artmasıdır dedi

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ