Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 28-12-2021 18:46   Güncelleme : 28-12-2021 18:46

ATSO ÜYELERİNİN ZİYARETÇİLERİ

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde, Oda Genel Sekreteri Harun Bayrak, Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca,

ATSO ÜYELERİNİN ZİYARETÇİLERİ

 

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde, Oda Genel Sekreteri Harun Bayrak, Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, Sakarya Gümrük Müdürü İbrahim Aksoy ile ilçemizde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaretler sırası ile ÇAK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YENİ AKYAZI ŞUBESİ müdürü Orhan Şeker ile firma sahibini temsilen Levent Baykal, SUNPARADİSE ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’ Fabrika Genel Müdürü Dürser Çağatay BÖLÜKBAŞI’ ve Mali işler direktörü Oğuz Kağan DAĞ, ASAŞ ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ AKYAZI ŞUBESİ Teknik Koordinasyon Grup Müdürü Sadık Mutlu Ayan ve Yönetim Projeleri Grup Müdürü Alaaddin Doğru, SUBOR BORU SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KARAPÜRÇEK ŞUBESİ Genel Müdürü Seyfettin Kılınç, işletmeri hakkında bilgiler vererek gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek teşekkür ettiler.

ATSO Genel Sekreteri Harun Bayrak, ATSO başkanı Z. Şinasi Bayraktar’ın İl dışında toplantı halinde olması münasebeti ile katılım sağlayamadığından dolayı selamlarını firma yetkililerine iletti.

Bayrak konuşmasında Ziyaret gerçekleştirdiğimiz sanayi kuruluşlarımız sadece ilçe ekonomisine değil ülke ekonomisinede büyük katkılar sunan katma değeri ve istihdamı ile öncü sanayi kuruluşları içinde yer almaktadır.

Bayrak ihracat ağını daha yüksek seviyelere taşımak için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin projeleri hakkında firma yöneticilerine bilgiler verdi.

Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca; İl müdürlüğü olarak ticaret erbaplarının ticaretleri sırasında yaşanılan sıkıntıları en aza indirmek ve güvenli bir ticaret ortamı oluşturabilmek için Bakanlığın ve Ticaret İl Müdürlüğünün projeleri hakkında firma yetkililerine bilgi verdi.

Sakarya Gümrük Müdürü İbrahim Aksoy; İhracat ve İthalat yapan firmalarımızın İlimizde kurulmuş olan ve kurulacak olan sevkiyat noktaları hakkında üyelerimize maliyeti düşük yol güzergâhları hakkında bilgiler vererek bu noktaları kullanmanın ilimize katacağı değer büyük olacaktır ifadelerinde bulunarak işletme yetkililerine teşekkür ettiler.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ