Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 25-12-2021 20:47   Güncelleme : 25-12-2021 20:47

Akyazı’da ilk kongreyi Berberler yapıyor

SESOB’a bağlı Odaların kongreyi Ocak 2022 ayı başından itibaren başlıyor. Akyazı’da ilk kongreyi

Akyazı’da ilk kongreyi Berberler yapıyor

 

SESOB’a bağlı Odaların kongreyi Ocak 2022 ayı başından itibaren başlıyor. Akyazı’da ilk kongreyi 4 Ocak 2021 Salı günü saat 11. 00 de Berberler, aynı gün ikinci kongreyi ise saat 14.00 de Ağaç İşleri Odası yapacak. Her iki kongre de Sosyal Gelişim Merkezinde yapılacak.

Berberlerde rakip yok

İlk kongreyi yapacak olan Akyazı Berberlerde şu ana kadar bir rakip çıkmadı. Oda başkanı Hasan Cengiz’in yapılacak olan genel kurulda tek listeyle seçime girmesi bekleniyor.

Akyazı Berberler Odası yönetimi 2021 yılının son toplantısını önceki gün yaptı. Hasan Cengiz’in başkanlığında yapılan toplantıda yönetim önce bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi, sonra da 4 Ocak günü yapılacak olan kongreyle ilgili görüş alışverişi yaptı. Berberler Odası başkanı Hasan Cengiz 4 Ocak günü yapılacak olan kongreye Odalarına kayıtlı tüm üyeleri davet etti.

Ağaç İşlerinde üç aday çekişecek

Ağaç İşleri Odası da aynı gün yapılacak olan kongre için hazırlıklarını tamamladı.  Oda başkanı Turhan Gürel, Adapazarı Sandalyeciler Odası Başkanı Muhittin Kılıç ile birlikte Ankara’ya giderek Türkiye Ağaç İşleri Federasyon Başkanı Ali Rıza Ercan’a davetiyesini verdi ve yapacakları kongreye davet etti.

170 üyenin oy kullanacağı kongrede şu anda başkanlık görevini yürüten Turhan Gürel tekrar başkanlığa aday olduğunu açıklarken, Oda üyeleri Birol Yılmaz ile Yakup Aynacı da adaylıklarını açıkladılar. Böylece Akyazı Ağaç İşleri Odasında yapılacak olan kongrede üç aday çekişecek.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ