Eğitim
Giriş Tarihi : 25-12-2021 20:45   Güncelleme : 25-12-2021 20:45

AHİ EVRANDA VELİ TOPLANTISI

Akyazı Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde veli toplantısı yapıldı.

AHİ EVRANDA VELİ TOPLANTISI

 

Akyazı Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde veli toplantısı yapıldı. Okulun salonunda yapılan toplantıya velilerin ilgi göstermesi v e katılım sağlaması okul yönetimini sevindirdi.

Okul Müdürü İlyas Asan velilere hitaben yaptığı konuşmada, iyi bir eğitim dönemi geçirdiklerini söyledi ve bizler öğrencilerimize okulumuzda, sizlerde evlerinizde çocuklarınıza sahip çıkın. Böyle yaparsak çocuklarımızı hem kontrol altında tutmuş hem de kötü alışkanlık edinmesini önlemiş oluruz dedi. El birliği içinde olmamız halinde çocuklarımızı yarınlara bütün imkanlarımızı seferber ederek en iyi şekilde ulaştırır ve onları Devletine, Milletine Anne ve Babalarına yararlı birer evlat olarak yetiştiririz. Onun için sizlerden ricam bu konuda birlikte hareket etmektir dedi.

Velilerde her konuda çocuklarının yanlarında olduklarını, iyi yetişmeleri konusunda hassasiyet gösteren okul yönetimi ve öğretmenlerinin yanlarında olduklarını açıkladılar ve düzenlenen veli toplantısı velilerin çocuklarının ikinci dönem notlarına ilişkin bilgileri öğretmenlerinden alarak okuldan ayrıldılar.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ