Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 25-12-2021 20:38   Güncelleme : 25-12-2021 20:38

Akyazı’da banka soygun girişimi iddiası

Akyazı’nın Ömercikler mahallesinde faaliyet göstermekte olan bir kamu bankasında

Akyazı’da banka soygun girişimi iddiası

 

Akyazı’nın Ömercikler mahallesinde faaliyet göstermekte olan bir kamu bankasında elektriklerin kesik olduğu anlarda soygun girişiminin yaşandığı iddia edildi. Bu iddia üzerine bankanın bulunduğu yere çok sayıda polis sevk edildi.

Ömercikler Mahallesinde faaliyet gösteren kamu bankası şubesinin arka kısmında bir insanın girebileceği şekilde duvarın delindiği, olayın yaşandığı dakikalarda ise şehir merkezinde elektrik kesintisinin yaşanması soygun konusunda kuşkuları arttırdı.

Olay mahalline gelen Akyazı Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis ekipleri soygun ihtimali üzerine çevrede geniş önlemler aldı ve kapsamlı bir araştırma başlattı. Güvenlik güçleri çevrede bulunan kameralar tek tek incelemeye aldı ve soygunla ilgili bir ipucu bulmaya çalışıyor.

Olay nasıl oldu ve gelişti

Akyazı’da dün akşam saatlerinde kablo kopması nedeniyle önce voltaj düşüklüğü daha sonra da elektrik kesintisi yaşandı. Voltaj düşüklüğü nedeniyle bazı işyerleri ile bankaların alarmları çalmaya başladı. SEDAŞ arızanın giderilmesi için hemen çalışma başlattı ve kısa sürede tamamlanan çalışma sonunda şehir merkezi ve arızaya bağlı olarak elektrik kesintisi yaşanan Kuzuluk Orta Mahalleye elektrik vererek sıkıntıyı ortadan kaldırdı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ