TOBB AKYAZI’YA OKUL YAPIYOR

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar

Akyazı Güncel - 01-01-1970 03:00

 TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan Akyazı’ya istedikleri okul yapımının müjdesini aldıklarını belirterek, “TOBB girişimlerimiz sonrasında Akyazı’ya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yapacak” dedi.  

AKYAZI’YA OKUL MÜJDESİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Sakarya’da yapılması planlanan okulun yapılmasına ilişkin protokol imza töreni sırasında Sakarya Valisi Mustafa Büyük ile SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul’un yanından Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı Genel Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’nun telefonla aradığı, bu aramada Hisarcıklıoğlu’nun Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kendilerinden istenen Akyazı’ya da bir okul talebini uygun bulduklarını ve Sakarya’dan sonra Akyazı’ya da Anadolu Sağlık Meslek lisesi yapacakları bilgisini verdiği öğrenildi. Öğrenilen bu bilgi Akyazı’da büyük sevinç yarattı.

ŞİNASİ BAYRAKTAR DOĞRULADI

Bu bilginin alınmasından sonra görüşüne başvurulan Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Şinasi Bayraktar, Sakarya’ya okul yapımı gündeme geldiğinde Genel Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan Akyazı için bir okul yapılması talebinde bulunduğunu, bu isteğinin uygun bulunduğu ve protokol çalışmasına da hemen başlandığı hususu Sakarya’ya yapılacak olan okulla ilgili olarak hazırlanan protokol imza töreni sırasında Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a telefonla müjdelendiği bilgisinin Şemsi Bayraktar tarafından kendisine iletildiğini, bu müjdenin kendisini son derece mutlu ettiğini belirtti ve konuyla ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü “ Akyazı’ya bir okul isteğimiz bir müddettir devam ediyordu. Bu isteğimizin kabul edildiğini ve protokolle ilgili hazırlıkların başlatıldığını öğrendik ama Bayraktar seçim yatırımı yapıyor denmesin diye konuyla ilgili açıklamayı 4 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan Oda seçiminden sonraya bırakmıştım. Öğrenildiğine göre açıklama yapmamda artık bir sakınca kalmamıştır. Allah izin verirse en kısa sürede Birliğimiz tarafından Akyazı’ya Anadolu Sağlık Meslek lisesi binası yapılacaktır. Yapılacak olan okul binamız Akyazı’mıza hayırlı olsun”

 

  

Günün Diğer Haberleri