Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 14-10-2021 22:18   Güncelleme : 14-10-2021 22:18

MHP'LİLER HASANBEY MAHALLESİNDE

Pandemi nedeniyle mahalle gezilerine 1.5 yıl ara veren MHP Akyazı İlçe teşkilatı

MHP'LİLER HASANBEY MAHALLESİNDE

 

Pandemi nedeniyle mahalle gezilerine 1.5 yıl ara veren MHP Akyazı İlçe teşkilatı  yasakların kalkması ile başlattığı mahalle gezilerinin 2.sini bu akşam Hasanbey mahallesine gerçekleştirdi.

MHP İlçe Başkanı Ali Dertli Başkanlığında Meclis üyeleri Furkan Çakıroğlu, Ergün Öztürk ve yönetim Kurulu üyesi Abdullah  Akar olduğu halde Hasanbey Mahallesine gelen MHP heyeti  mahalle kahvesinde mahalleli vatandaşlarla bir araya geldi.

Muhtar Nuri Öztürk’ün ev sahibi olduğu toplantıda konuşan MHP İlçe Başkanı Ali Dertli ziyaretlerinin amacının diğer mahallelerde olduğu gibi seçimden seçime değil  her zaman  ziyaret olmalı düşüncemizle mahallenize geldik.  Siyaset  yapmayacağız Sizlerle hasbihal ederek Sorunlarınızı öğrenip çözümü için icra makamlarına iletmek ve takipçisi olarak çözüme kavuşmasını sağlamaktır.  Ayrıca  Bizlere istediğiniz soruları sorabilirsiniz diyen Başkan Dertli yakında doğal gaza kavuşacağınızı öğrendik hayırlı olsun  diyorum dedi. Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen Hasanbey  mahallesi sohbetinde kapatılan okullarının tekrar açılması, köy statüsüne dönmek isteyen mahallelerin durumu, pahalılık  ve mahallede koku yayan tavuk kümesleri gibi konular ele alındı.

Her şeyin farkında olduğunu belirten  Başkan Dertli ancak alternatif olmadığını belirtmesi üzerine Aynı mahalle halkından olan CHP İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcı  merak etme millet ittifakı biz geliyoruz diyerek  şeklinde cevap verdi.

Toplantı topluca çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ