Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 10-06-2021 23:58   Güncelleme : 10-06-2021 23:58

KIZ ARKADAŞINI BIÇAKLAYAN ZANLI YAKALANDI

Akyazı Konuralp Mahallesinde tartıştığı Kız arkadaşı GB.G.yi Bıçakla yaralayan U.G. Polis ekiplerince

KIZ ARKADAŞINI BIÇAKLAYAN ZANLI YAKALANDI

 

Akyazı Konuralp Mahallesinde tartıştığı Kız arkadaşı GB.G.yi Bıçakla yaralayan U.G. Polis ekiplerince yakalanarak gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre Akyazı Koruralp Mahallesi İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınlarında U.G.adlı 21 yaşındaki genç Konuşmak için gittiği Kız arkadaşına ait 2 katlı evin 2.katında Kız arkadaşı B.G.ile tartışmaya başladı, tartışma kavgaya dönüşünce U.G. kız arkadaşı B.G. yi elindeki bıçakla boynundan ve yüzünde yaraladı.

Olayı fark eden çevredekiler Ambulans çağırırken Polis ekipleri de olay yerine yakın olan Sağlık ocağındaki Doktor ve hemşirelerden yardım istedi. Yaralıya ilk müdahale Sağlık Ocağı personelinden geldi

Olay yerine gelen Ambulans Sağlık ekipleri Boğazından ve Yüzünden bıçakla yaralan…

[11:43, 10.06.2021] Sal Ozyi: Akyazı Diyanet Sen’den nöbet değişimi

Uzun süredir Akyazı Diyanet Sen ilçe başkanlığını yapan Metin Bakır görevi Fatih Uluköylü’ye devretti.

Akyazı Diyanet Sen ilçe başkanlığı görevini uzun yıllar yürüten Metin Bakır bu görevi Ömercikler Cami imamı Fatih Uluköylü’ye teslim etti.

Konu hakkında açıklama yapan Diyanet Sen’in yeni başkanı Fatih Uluköylü Akyazı diyanet sen temsilciliği görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Başta varlığını her daim yanımızda hissettiğimiz kıymetli büyüğümüz, Diyanet Sen başkan yardımcımız Ali Güzeldal hocama, il başkanımız Nihat Meraklı hocamıza ve değerli ekibine, Sendikamız adına Akyazı’mızda birçok faaliyete imza atan çok değerli başkanım Metin Bakır ve yönetimindeki arkadaşlarıma, siz kıymetli üyelerimize ve bütün arkadaşlarımıza yeni yönetim adına teşekkürler ediyorum.

Bu bir bayrak teslimi ve emanetidir. İslam davamıza hizmet eden Diyanet personelimizin görevlerini yapmak hususunda haklarının ve imkanlarının iyileştirilmesi, görevlerimizi yaparken karşılaşılan bütün sorunları elini taşın altına koyarak çözüme kavuşturulması, hizmetlerin kalitesinin ve verimliliğinin yükseltilmesi adına gayret edilmesi, her daim doğrunun ve haklının yanında, zalimin ve haksızlığın karşısında olması gibi erdemleri kendisine ilke edinen Diyanet Sen sendikamıza bundan sonra ilçe başkanı olarak hizmet yapma şerefini hakkıyla taşıyabilmeyi Rabbimden niyaz ediyorum. İstişare, hakkaniyet, güven ve samimiyet şiarıyla çıktığımız bu yolda hepinizin desteklerini bekler, hürmet ve selam ederim.

İşte Diyanet Sen Akyazı ilçe başkanlığının yeni başkan ve yöneticileri

Akyazı Diyanet Sen ilçe başkanı Fatih ULUKÖYLÜ ( Ömercikler cami imam hatibi) Başkan yardımcıları;   Özdemir ( Zafer camii imam hatibi) İsrafil Aksu (vakıf yeni Kocasinan cami imam hatibi) Yönetim kurulu üyeleri; Şaban Peker (ilçe vaizi) Yasin Şahin ( Zafer camii müezzini)

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ