Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 29-08-2020 10:43   Güncelleme : 29-08-2020 10:43

POLİS VE ZABITAYI GÖRENLER MASKELENDİ

Akyazı’da polis, ve zabıta ekipleri ilçe merkezinde vatandaşla yakın temasta olabilecek

POLİS VE ZABITAYI GÖRENLER MASKELENDİ

 

Akyazı’da polis, ve zabıta ekipleri ilçe merkezinde vatandaşla yakın temasta olabilecek birçok noktada maske,temizlik ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştirdi.

Akyazı İlçe emniyet Müdürlüğü polis ekipleri ve Belediye zabıta ekipleri İlçenin birçok noktasında Umuma açık yerler ve araçlarda maske sosyal mesafe ve temizlik denetimi yaptılar.

Polis ve Zabıta ekipleri umuma açık, Kahve, lokanta, çay ocakları, berber ve kuaförler gibi müşterileriyle yakın temasta olan işyerleri denetlendi.

Ekipler vatandaşları maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulundular. Polis ekipleri ve Belediye görevlileri maskesi olmayanlara maske dağıtırken Maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda çeşitli uyarılarda da bulundular.

Polis ve zabıtayı gören vatandaşlar ceza yememe korkusuyla hemen maskelerini takarak denetimden sorunsuz geçmeyi başlardılar. Oysa bu, maske takma konusunda gerçeği yansıtmıyor. Bilhassa iş yeri sahiplerinin tamamına yakınının maske takmadıkları ve kendilerini müşterilerden korumadıkları, uyarılara da kulak asmadıkları bir gerçek.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ