Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 21-08-2020 01:33   Güncelleme : 21-08-2020 01:33

BAŞKANLAR TAZİYEDE BULUŞTU

Akyazı Bakkallar Odası Başkanı Hüseyin Kaliç, Kütahya Bakkallar Odası Başkanı Salih Aslan

BAŞKANLAR TAZİYEDE BULUŞTU

 

Akyazı Bakkallar Odası Başkanı Hüseyin Kaliç, Kütahya Bakkallar Odası Başkanı Salih Aslan, Eskişehir Bakkallar Odası Başkanı İ. Hakkı Ördek ve Derince Bakkallar Odası Başkanı Osman Koçyiğit bir süre önce hayatını kaybeden Yalova Bakkallar Odası Başkanı Faik Gülhan’ın ailesine taziyede bulundular.

Taziyeye giden Oda başkanları çok değerli bir başkanımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Başkanımıza Allah’tan rahmet kederli ailesine de sabır ve başsağlığı diliyoruz açıklamasında bulundular.

Taziye için Yalova’da bir araya gelen Bakkallar Odası Başkanları taziyeden sonra vefat eden Faik Gülhan’ın yerine getirilen Sertan Şenol’u da makamında ziyaret ederek hem yeni başkana da taziyede bulundular ve hem de yeni görevinden dolayı da kendisine başarı dileklerini ilettiler.

Bakkallar Odası başkanları daha sonra aslen Akyazılı olan ve Yalova şehir merkezinde lokanta işletmeciliği yapan Ersin Düzcan’ı işyerinde ziyaret ettiler ve burada öğle yemeği yiyen başkanlar geldikleri yere dönmek üzere Yalova’dan ayrıldılar. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ