Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 21-08-2020 01:20   Güncelleme : 21-08-2020 01:20

KİM TAKAR KORONAYI İŞÇİ SERVİSİNDE BALIK İSTİFİ

Ülke genelinde yaşanmakta olan PANDEMİDEN en az hasarla kurtulmanın yolu

KİM TAKAR KORONAYI İŞÇİ SERVİSİNDE BALIK İSTİFİ

 

Ülke genelinde yaşanmakta olan PANDEMİDEN en az hasarla kurtulmanın yolu kurullara uymaktan geçer. Sağlık Bakanı ve tüm Sağlık çalışanlarının ısrarla üzerinde durduğu bu kurallara uyulmaması her geçen gün hasta sayısında büyük bir artışa neden oluyor.

Yapılan uyarılara rağmen kurullara uyulmadığının açık bir örneği Akyazı Kuzuluk’ta görüldü. Tüm uyarılara rağmen Akyazı'da 17 kişilik işçi servisine 24 kişi alınarak sosyal mesafe kuralları hiçe sayılarak balık istifi yoluna devam ettiğini çok açık bir şekilde gösteren habere konu fotoğraflar duyarlı bir vatandaş tarafından basına servis edildi.

Duyarlı vatandaş fotoğrafları Akyazı Kuzuluk’ta faaliyetini sürdürmekte olan bir fabrikanın işçilerini taşıyan servis aracında çektiğini söylüyor. Servis aracının kapasitesi 17 olduğu halde o araca 24 işçinin bindirildiğini, şu an itibarıyla servis aracına binmeyen 4 işçinin daha olduğunu onlarında binmesiyle sayının 28’e ulaştığını bu durumun sosyal mesafe kuralının hiçe sayıldığını ve Corona virüsün yayılmasına davetiye çıkardığını da ifade etmeyi ihmal etmedi.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ