Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 21-08-2020 01:18   Güncelleme : 21-08-2020 01:18

CHP ‘DEN ÇİFTE ZİYARET

CHP Akyazı İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcı Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte

CHP ‘DEN ÇİFTE ZİYARET

 

CHP Akyazı İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcı Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte aynı gün iki ziyaret birden gerçekleştirdi. CHP Heyeti ilk ziyaretini geçtiğimiz günlerde 1.Olağan Genel Kurul toplantısını yapan Gelecek Partisine yaptı. Yapılan kongre sonunda Gelecek Partisi Akyazı İlçe başkanı seçilen Hüseyin Güler’i tebrik eden CHP İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcı ve beraberindekiler kendisine ve ekibine başarı dileklerini ilettiler.

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Güler’de CHP İlçe başkanı ve Heyetinin Partilerine yaptığı ziyaretten son derece mutluluk duyduklarını söyledi ve yapılan ziyaret için teşekkür etti ve kendisi de CHP yönetimine başarı dileğinde bulundu.

CHP Heyetinin ikinci ziyaret durağı Saadet Partisi İlçe Başkanı Şeref Tan oldu. Saadet Partisi İlçe Başkanı Şeref Tan’ın Buğdaylı Mahallesinde bulunan evinde gerçekleşen ziyarette konuşulan konu siyaset oldu.

Başkanlar ziyaret sonrası yaptıkları açıklamada ziyaretlerin her zaman olumlu sonuçlar verdiğine dikkat çektiler ve bu ziyaretler partiler arasında diyalogun gelişmesine vesile olduğu fikrinde birleştiler ve iki başkanda bu görüşmede daha sık bir araya gelme kararı da aldıklarını açıkladılar.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ