Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 28-01-2019 16:47   Güncelleme : 28-01-2019 16:47

MEHMET BARUTÇU YOKUM DEDİ

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan tarafından

MEHMET BARUTÇU YOKUM DEDİ

 

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan tarafından Akyazı Belediye Başkan adaylığı için teklif götürülen Mehmet Barutçu istediği üç günlük sürenin sonunda İYİ Partililere teşekkür etti ve sağlık sorunlarını gerekçe göstererek yokum dedi.

Mehmet Barutçu yaptığı açıklamada şunları söyledi “ İYİ Partili kardeşlerimin bana gösterdikleri teveccüh ve itimat için kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Teklifin geldiği günde belirtmiştim ama ısrar fazla olunca kendilerinden süre istemiştim. Verilen süre içinde çok düşündüm ve sağlığımın el vermediğine karar verdim ve kendilerine teşekkür ederek getirdikleri nazik teklifi aynı nezaketle geri çevirmek zorunda kaldım. Ben İYİ Partiye 31 Mart seçimleri için başarı diliyorum”

Mehmet Barutçu’nun yaptıkları teklifi geri çevirmesi üzerine şimdi gözler yine İYİ Partiye ve kimin aday olacağına çevrildi. Edinilen bilgiye göre İYİ Parti Yönetim Kurulu üyesi Adem Güner’i Mahalli Seçimde partisinin adayı olarak göstermesi bekleniyor.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ