Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 25-01-2019 19:02   Güncelleme : 25-01-2019 19:02

SOYKAN’DAN MHP’YE ZİYARET

AK Parti Belediye Başkan adayı Bilal Soykan bazı kurum ve kuruluşlara yapmakta olduğu

SOYKAN’DAN MHP’YE ZİYARET

 

AK Parti Belediye Başkan adayı Bilal Soykan bazı kurum ve kuruluşlara yapmakta olduğu gezilerini sürdürüyor. Soykan ve arkadaşlarının bir ziyaret durağı da Cumhur İttifakının diğer ortağı MHP’ye oldu.

Bilal Soykan beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve bazı partililer olduğu halde MHP’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Bilal Soykan şunları söyledi “ Arkadaşlarımla birlikte oluşan Cumhur ittifakı içinde ortak hareket ettiğimiz MHP İlçe teşkilatına bir nezaket ziyareti yaptık. Ziyaretimizde bizi son derece nazik karşılayan ve güzel bir ev sahipliği yapan MHP’li dostlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bu ziyaretin bir başka amacı da kendilerinden beklediğim desteği üst düzey yetkililerle görüşmek ve konuşmak içini. Onu da gerçekleştirdik ve gönül rahatlığı ile ziyareti tamamlayıp ayrılıyoruz” 

MHP İlçe Başkanı Ali Dertlide yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve 31 Mart günü yapılacak olan mahalli seçimde MHP olarak belediye başkanlığı için oyumuzu Bilal Soykan’a Belediye Meclis Üyeliği için ise oyumuz kendi partimize yani 3 Hilale olacaktır dedi.

Bilal Soykan ve arkadaşlarının yaptığı ziyarette MHP’li Belediye Meclis Üyeleri Murat Öz, Ruhi Yılmaz ve A. Hikmet Kurt ile MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri v e bazı partililer de İlçe Başkanı Ali Dertli ile birlikte misafirlerine ev sahipliği yaptı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ