Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 24-01-2019 15:55   Güncelleme : 24-01-2019 15:55

SOYKAN’DAN AKCAN’A ZİYARET

Partisinin Genel Merkezi tarafından 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli seç imlerde Akyazı

SOYKAN’DAN AKCAN’A ZİYARET

 

Partisinin Genel Merkezi tarafından 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli seç imlerde Akyazı Belediye Başkan adayı gösterilen Bilal Soykan beraberinde çiçeği burnunda AK Parti Akyazı İlçe başkanı Mesut Ekrem, Yönetim kurulu başkan yardımcısı Talip Boğaz, Belediye Meclis üyeleri Mehmet Öztürk ve NaciÇavdar ve yapılacak olan seçimde birlikte hareket edeceği önceden bilinen Mustafa Birincioğlu ve Ali Özer olduğu halde mevcut Belediye Başkanı Hasan Akcan’a ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Bilal Soykan yaptığımız ziyaret bir nezaket ve destek ziyaretidir. 31 Mart günü yapılacak olan seç imler için hem bilgilerinden yararlanmak ve hem de destek istemek için bu ziyareti yaptık. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı kazanan olabilmemiz için çok çalışacağız ve Akyazılı hemşehrilerimizin gönüllerine girerek seçimi kazanan taraf biz olacağız. Ben buna gönülden inanıyorum dedi.

Mevcut Başkan Akcan’da “sen ben yok biz varız” sloganı ile yola çıkan AK Partinin aynı çizgide ve aynı düşüncede 31 Mart seçimlerine gideceğini söyledi ve ben her türlü desteğe hazırım dedi ve yapılan ziyaret içinde ziyarette bulunanlara teşekkür etti.

Belediye Başkan adayı Bilal Soykan ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem’in arkadaşları ile birlikte yaptıkları ziyarette Akcan’la birlikte Mehmet Çakmak da ev sahipliği yaptı. 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ