Vefat
Giriş Tarihi : 22-01-2019 19:16   Güncelleme : 22-01-2019 19:16

AKYAZILI KOÇ AİLESİ YASTA

Renkli kişiliği ile Akyazı siyasetinde önemli bir yeri olan ve üç dönem Akyazı Altındere

AKYAZILI KOÇ AİLESİ YASTA

 

Renkli kişiliği ile Akyazı siyasetinde önemli bir yeri olan ve üç dönem Akyazı Altındere Belediye Başkanlığı yapmış Gençağa Koç’un eşi, emekli Binbaşı Erol Koç, Ergün ve Mustafa Koç’un anneleri Havva Koç (88) vefat etti.

Havva Koç’un cenazesi evinin önünde alınan helallik ve ardından da Emekli Binbaşı Erol Koç’un çok yakın arkadaşı ve dostu olan Emekli Meslek dersi öğretmenlerinden Feridun Açıldı’nın yaptığı duygulu konuşmadan sonra evinden alınarak Camiye getirildi.

Havva Koç ikindi vakti Altındere Osmanağa Mahallesi Çınarlık camiinde kılınan cenaze namazından sonra aynı Mahallede bulunan aile mezarlığına defnedildi.

Düzenlenen cenaze törenine J. Al. Komutanı Albay Cengiz Yiğit, bir önceki MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Akyazı Belediye Başkan adayı Bilal Soykan, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, STK Başkan ve yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Akyazı Jandarmasında görevli rütbeliler, Mahalle Muhtarları ile kalabalık cemaat katıldı.

 Koç ailesi adına açıklamada bulunan vefat eden Havva Koç’un oğullarından emekli Binbaşı Erol Koç, acılarını paylaşmak üzere cenaze törenlerine katılanlara, katılamayıp telefonla arayan eş dost ve akrabalarına teşekkür etti ve haklarını helal etmelerini istedi.

Merhume Havva Kaç’a Allah’tan rahmet, Koç ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. BİZİM AKYAZI  

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ