Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 11-01-2019 19:28   Güncelleme : 11-01-2019 19:28

İŞADAMI YAZICI’DAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle bir kutlama da

İŞADAMI YAZICI’DAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle bir kutlama da Akyazı’da Petrol Bayiliği yapan işadamı Yaşar Yazıcı’dan geldi. Yazıcı Yenigün Gazetesi Akyazı temsilcisi Salim Özyılmaz, Akyazı Net İnternet Sitesi sahibi ve TV 264 Akyazı temsilcisi Alaattin Onur ile Akyazı Net Editörü ve TV 264 Muhabiri Davut Kaya’ya yemek ikramında bulundu ve bütün gazetecilerinde günlerini kutladı.

İşadamı Yaşar Yazıcı, basının çok önemli bir konumu olduğunu belirterek, bizler İlçemizde ve İlimizde meydana gelen tüm olayları ve gelişmeleri anında yerel basından öğreniyoruz. Bu durumu büyük bir nimet olarak değerlendiriyorum ve güçlü olduklarını her platformda ispatlayan Akyazılı gazetecilerin günlerini kutluyorum ve nice yıllara mutluluk ve sağlık içinde ulaşmalarını temenni ediyorum dedi.

Ağırlanan gazetecilerde iş adamı Yaşar Yazıcı’nın nazik daveti için kendisine teşekkür ettiler ve iş hayatında bol kazanç ve başarı dilediler.

Öte yandan MHP Akyazı Belediye Başkan adayı Ali Şener Bayraktar, MHP İlçe Başkanı Ali Dertli, Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, İYİ Parti Yönetimi, Akyazı Belediyesinin MHP’li Meclis Üyesi A. Hikmet Kurt, Gençlik Spor İl Müdürlüğü çalışan gazeteci Sinan Kolcu, Akyazı Öğretmenevi Müdürü Fatih Yılmaz, Akyazı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çakmakçı, Suudi Arabistan’da öğretmenlik yapan Selva Karataş Doğaç ile eşi Süleyman Doğaç gerek yaptıkları ziyaretlerle, gerek yayımladıkları mesajlarla ve gerekse telefon etmek suretiyle gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günlerini kutladılar.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ